måndag 7 januari 2013

Onepicedag


Hej hallå!

Idag har dagis och skola varit stängt så vi fick en extra ledig dag tillsammans, jag och barnen. Vi vaknade relativt tidigt i morse och hoppade genast i våra onepices. Japp, vi har en allihopa. Alla utom Marcus...han är stönig och tvärvägrar ;o) Men, det är hans förlust...dom är ju såååå sköna!!

Vi gick i väntans tider hela förmiddagen. Mia skulle ha kommit förbi med Seth på förmiddagen och så skulle han vara kvar här när hon åkte in till en bokad tid hos barnmorskan. Men det blev ändrade planer och hon spenderade istället hela förmiddagen på Specialistmödravården för provtagning och tog med sig Seth dit.

Under tiden vi väntade (det tog låååång tid innan hon fick provsvar och fick träffa läkaren) så passade vi på att baka lite tills dess att dom skulle komma. Fika måste man ju göra när man träffas ;o) Molly sprang runt i köket och lekte och skojade under tiden. Plötsligt kom hon in och såg ut såhär...


Sötnöt! Puffarna fick jag hjälpa till att sätta på henne ;o)
 
När Mia och Seth kom så åt vi lunch och fikade. Barnen lekte och jag och Mia kunde sitta och prata och mysa i soffan. En skön och slapp dag :o)
 
Men i morgon är det dags för vardagen igen. Barnen ska upp tidigt (ooooh herregud hur ska det gå???) vi ska försöka komma ihåg hur det är att få alla påklädda och i tid till skolan, dagis och jobb! Wish us luck!!


Nu sover Molly. Seger!!! Det är henne jag har varit mest orolig för när det gäller att komma tillbaka till gamla tider och rutiner. Hennes mat- och sovtider har helt slängts om :o) Det blir lätt så när man är långledig såhär. Men ikväll somnade hon strax efter åtta. Helt okej ändå :o)

Å alltså det här med träning. Nu måste det bli en ändring på mitt slappa leverne! Nu är julen över! Nu är det slutmoffat! Nu är det dags att ta tag i livet och börja träna igen. Jag skulle behöva hälla klipulver, häftstift och fotanglar i soffan! "Upp och hoppa Lojsan...nu är det slut på dåliga ursäkter!!" ;o)
 
Så, nu har jag skrivit det på bloggen!Tjopp, tjopp...upp till bevis :o)
 
Kram Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar