lördag 19 januari 2013

Mys och poolspel

Hepp Hepp!

Har ni det bra?

Så skönt med en lördagkväll utan massa "måsten". Dagen idag har varit fullspäckad...och då är det så skönt när man vet att kvällen är helt blank. Det finns gott om tid att bara hasa runt i mysbrallan och fisa i soffan.

Igår kväll hade vi ett härligt och nytt inslag i fredagsmyset. Vi fick nämligen besök av vår vän/barnvakt och husvakt Lovisa som kom och käkade och firade in fredagen med oss på det sedvanliga viset med tacos och sedan snarra framför tvn. Barnen var lyriska och bubblade och pratade nästan konstant hela kvällen :-)

Imorse var det sedan upp i ottan för att följa med Hugo och hans innebandylag till Hovsta och kolla på poolspel där. Tyvärr blev det förlust i båda matcherna men grabbarna kämpade på bra med tanke på att de mötte lag där motspelarna var både två år äldre och en halvmeter längre ;-)

I morgon ska Marcus iväg och åka ett skidlopp i Grängesberg. Man kan se det som en liten uppvärmning inför Vassaloppet ;o) Vi får se vad jag och barnen hittar på. Kanske blir det en tur i pulkabacken. Vi hoppas på strålande sooool!

Ikväll blir det iallafall med all sannolikhet soffläge, kanske en film och definitivt SUSHI!!!! Mmmmm...längtar!!

Kram


Igår tittade äntligen solen fram när jag gick från jobbet. Vilken underbar start på helgen!! Det har varit lite grått och kallt de senaste dagarna. Men nu äntligen känns det som att vi är på väg åt rätt håll.

Testade en nyhet till fredagsmyset. Var ju bara tvungen...vem kan motstå oskrokar? Och i hjärtformat dessutom??

Alva ville klä sig extra fint när Lovisa skulle komma. Det finaste i garderoben just igår var lusselinne och luciakrona ;o)

Hugo in action! Man (som i jag) är mäkta stolt när man sitter och hejar på :o)

Lovisa kom med en fantastiskt söt och vårig blombukett igår. Jag äääälskar tulpaner!!! Dom andas VÅR!

Hittade ett litet matförråd bakom fruktskålen på köksbänken idag. Yack!! 
De senaste veckorna har vi fångat fyra (!) möss i musfällan :o( Och det ser ut att kunna bli en femte...
 
Kram Lovisa 

1 kommentar:

  1. Verkar vara mycket möss i år. Vi har fångat en hel del på vinden. Dottern gillar inte att vi dödar dom utan vill ha dom som husdjur...
    Tycker det är obehagligt med fällor när dom inte dör direkt i fällan.

    SvaraRadera