tisdag 31 juli 2012

Mårdseleforsen

Hej igen!

Har du haft en bra dag? Vi höll nästan inte på att ta oss iväg på vår lilla utflykt idag. Vädret gjorde en tvärvändning och helt plötsligt blev himlen svart och regnet stod som spön i backen.

Hrmm...vem vill ut och vandra i skogen då?? Inte vi iallafall!!

Så Linnéa och jag tog en tur till min favvoaffär som jag alltid försöker besöka när vi är här. Nämligen Dollarstore :-)

Och det var nog bra det...för när vi var där så regnade det som värst ute, men när vi kom hem och hade ätit lunch då sprack det upp och solen tittade fram.

Då satte vi oss i bilarna och åkte iväg iallafall. Vi hade packat väskorna med regnkläder uti fall att. Men dom behövdes aldrig! Solen sken hela tiden medan vi var där. Och så blåste det precis lagom för att svalka i värmen och samtidigt hålla myggen borta. Det blev optimalt väder med andra ord för en tur till forsen :-)

Kameran jobbade för högtryck och det blev massor med bra bilder. Jag får göra ett längre och mer ordentligt inlägg när vi kommer hem till Örebro igen och jag kan använda datorn. Nu får ni hålla tillgodo med lite mobilbilder tillsvidare.

Barnen var så duktiga och tålmodiga och pigga i benen som orkade promenera genom skog och över stenar för att ta sig över forsen och upp till restaurangen där belöningen väntade- GLASS!!

Efter glasspausen tog vi samma väg tillbaka och det vara bara glada miner hos alla- stora som små. Och en promenad nära vattnet är ju inte en RIKTIG promenad om inte någon druttar på ändan och blir blöt. Och det såg 2/3 av våran barnaskara till att uppfylla ;-) Även om det var ledsna miner just då, så kunde vi se det positiva i situationen; Dom är nog ensamma i sina klasser om att ha badat i Mårdseleforsen i år ;-)

(Jag behöver väl inte ens säga det för ni ba "Vi veeeeet! Bilderna är huller om buller!" men jag säger det ändå. Hoppas ni står ut med att bilderna kommer lite i oordning :-) Fast i och för sig...det kanske ni inte ens märker....Jaja! Här kommer dom iallafall.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar