fredag 27 juli 2012

Arla morgon

God morgon vänner!

Då är vi på väg igen :-)

Sitter i bilen på vår resa norrut. Klockan ringde 02:20 för mig och Marcus och eftersom att vi hade packat ut allt i bilen redan igår kväll så behövde vi bara breda lite mackor och väcka barnen innan vi kunde ge oss av.

Vi hade sagt att vi skulle åka kl 03:00. Och kolla in tiden på klockan här nedan ;-) Värdsklass!!!!

Barnen hade först väldigt svårt för att somna igår kväll. Dom var så exalterade! Sedan har natten varit väldigt orolig. Hugo och Alva har vaknat flera gånger vardera.

Men när det väl var dags att väcka dom så flög dom upp ur sängarna :-) och sedan har dom fnissat och pratat konstant! "Det här är den bästa morgonen i hela mitt liv" tyckte Hugo när han satte sig i bilen med kudden i högsta hugg. Det är spännande det här :-)

Hoppas nu bara att det går bra hela vägen och att barnen kan sova (som var planen med att åka så tidigt).

Vi kanske hörs ut med vägen :-)

2 kommentarer:

  1. Det var bra gjort! Ligger vaken i husvagnen sen Noa "elefanten" gav sig ut för att kissa kl 04.21 lät som om vagnen skulle välta ;) Vi njuter av All inclusive-dagar hos Mats & Ann i deras stuga. Men idag drar vi hemåt för en dag på Grönan och firande av den stora Olofdagen ;) Sen börjar Jonas jobba och Ebba ska på läger igen.
    Kör försiktigt och pussa på alla från oss när ni kommer fram!
    Kram Linda

    SvaraRadera
  2. Ha det underbart på semestern uppåt i landet!!! Hoppas barnen somnade om ;)Att du gjorde det är väl ingen fråga hehe...?
    Vad vackert att vara ute och åka i soluppgången.
    STOR KRAM Mia

    SvaraRadera