lördag 28 juli 2012

Tröttmössa på

Hej hej!!

Hur har ni det? Sitter ni och lördagsmyser? Vi har kraschat i soffan hemma hos Linnéa och Niclas efter en soft och skön dag.

Vi är sanslöst trötta idag efter vår marathonkörning igår. Det tog oss precis 9 1/2 timme att ta oss från Örebro till Lycksele. Bra gjort tycker jag med tanke på att vi hade tre barn med oss i bilen. Varav en heter Molly och är mindre förtjust i att åka bil.

Vi fick sovmorgon till halv nio imorse. Då var barnen utsövda och drog igång att leka med Nellie och Signe på en gång. Dom har så roligt tillsammans. Det är så härligt att se :-)

Vi tog det lugnt i förmiddags men packade sedan badväskorna efter lunch och drog iväg till Ansia Badpark för lite bad och fika. Solen värmde emellanåt men mestadels var det mulet. Men det hindrade ju inte barnen från att bada.

Nu är det snart dags för barnen att krypa isäng och då är det fritt fram för oss vuxna att mysa i soffan med lite chips och godis. Och så ska vi prata. Prata, prata, prata! Det värsta barnen vet...

"Ni vuxna ni bara pratar och pratar jämt. Varför tycker ni att det är så roligt?" brukar Hugo fråga och himla med ögonen ;-)

Hoppas ni får en fortsatt skön helg! Vi hörs :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar