onsdag 18 juli 2012

Nu bygger vi igen

Hej på er!

Idag vaknade vi till relativt fint väder. Sol är ju ingen lyxvara den här sommaren direkt så man får vara glad över de få solstrålar man fåruppleva. Idag har det dock varit fint fram till eftermiddagen...då kom regnet. Så då förflyttade vi oss in inomhus.

Jag och barnen åkte till IKEA på förmidagen för att komma iväg och göra något annat för en stund. Alva och Hugo fick vara i lekrummet en timme medan jag och Molly strosade runt och handlade lite grejer till hemmet.

Vi avslutade med varsin korv och glass. Jag tyckte att vi kunde lyxa till den med både och en dag som denna. Jag menar...korven kostade ju 4:-/st och glassen 5:-/st! När äter man så billigt annars?? ;o)

Under tiden så jobbade Marcus på här hemma med vårt senaste projekt.

Vi ska bli med förråd!

Vi har verkligen inga bra förvaringsutrymmen i vårt hus. Varken inomhus eller utomhus. Så vi har drömt och pratat om att en dag bygga en stuga ute på tomten där vi kan gömma undan utemöbler, gräsklippare och annat skräp som nu belamrar hela vårt lilla garage i källaren.

Och nu är det igång.

När vi kom hem i måndagskväll och barnen hade kommit isäng så gick jag och Marcus ut och började riva vedskjulet och hiva undan veden för att komma åt platsen vi ska bygga förrådet på.

Igår började Marcus morgonen med ett besök på Bygg Max och Bauhaus för att inhandla virke och annat nödvändigt och sedan drog han igång att bygga.

Idag har han kommit så långt att trallen ligger på plats och väggarna är resta. Nu börjar man kunna se hur det faktiskt kommer att se ut. Men det är fortfarande en bra bit kvar. Men imorgon hoppas han på att få upp takstolarna och kunna börja lägga taket :o)

Så...fortsättning följer!


Måndagkväll och rivningen är igång.

Det var inte bara EN vedklabbe att flytta på.

Barnen kom ut efter frukost för att hjälpa pappa lite på traven.

Molly passade på att vara lite busig när allas uppmärksamhet riktades åt ett annat håll.

"Vaddå???? Jag har inte gjort något!"

Skruvtjuv!

Såhär ser det ut i dagsläget...

Fint va?!?!


Kram Lovisa

1 kommentar:

  1. Vad ni jobbar på och är duktiga, det blir säkert
    Jättebra ert nya hus.
    Ha, ha, vilken liten tjej, klarar sig själv.
    Kram från blå huset

    SvaraRadera