fredag 6 juli 2012

Dagen efter

Hej hej!

Vilken seg dag det har varit idag. Vi är såååå trötta och orkeslösa :-)

Fastän vi gick och lade oss relativt tidigt igår kväll så sov vi länge imorse. Hugo var först upp vid åtta. Han var täppt i näsan och hade svårt att somna om. Alva vaknade kanske en halvtimme efter. Marcus sov till halv tio och jag och Molly snusade vidare ända till klockan 10. Då kom Hugo och väckte oss ;-)

Idag har vi inte gjort många knop som ni kanske förstår. Men Hugo och Alva har ALLTID ork över till flams och trams så det har det varit gott om idag. Tyvärr ingen bra kombo när mamman och pappan forttfarande är helt slut efter gårdagen på Gröna Lund.

Vi försökte ge oss på att hitta på EN grej att göra idag för att få dagen att gå...

Ett besök på IKEA.

Ingen bra idé. Ingen bra idé alls faktiskt. Inte med tanke på det humöret barnen var på och det tillståndet föräldrarna var i. Illa!!

Så nu är det nedräkning till sängdags. Inte bara för barnen utan även för mamman och pappan. Jag längtar såååå tills dess jag ska få krama om kudden igen.

Imorgon åker vi hem till Örebro igen. Då ska vi bara tvätta och packa om i väskorna inför nästa tripp. Till veckan bär det av mot farmor och farfar i Kisa :-)

Hoppas ni är pigga och glada och får en härlig helg :-)

Lämnar er med en bild på Alva i väntan på mat på IKEA :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar