fredag 27 juli 2012

Ändrade planer 😄

Hej igen!

AlltsÄ. VÄra barn!!! Dom Àr verkligen outstanding :-) Jag sitter med hakan i knÀt och Àr mÀkta imponerad.

Efter en dryg timme i bilen sÄ somnade dom tillslut. Det var allt bra spÀnnande och pirrigt dÀr i början nÀr vi körde pÄ de mörka ensliga vÀgarna och rÀvar sprang över vÀgen och miljarder fÄglar satt och sov pÄ kraftledningarna.

Molly somnade först och sov i tre timmar. Alva och Hugo slumrade i nÀstan tvÄ. Vid halv Ätta stannade vi till och Ät frukost pÄ en rastplats mellan Sundsvall och TimrÄ.

Efter det var barnen nöjda med film, spel och fortsatt sömn sĂ„ vi kunde brĂ€nna pĂ„ ytterligare nĂ„gra mil. DĂ„ vi nĂ€rmade oss Örnsköldsvik och klockan inte ens var tio sĂ„ insĂ„g vi att stugan vi hade bokat för natten kĂ€ndes ytterst onödig. Lycksele lĂ„g ju bara ca 30 mil bort. SĂ„ Marcus ringde och avbokade stugan och istĂ€llet fortsatte vi köra vidare.

Nu har vi precis fikat och badat pÄ en hÀrlig rastplats lÀngs med vÀgen. Molly har fÄtt springa av sig lite och Hugo och Alva har tagit sig ett dopp. Marcus som sÄ tÄlmodigt har kört oss halva natten och hela morgonen tog sig en vÀlförtjÀnt vila pÄ en bÀnk :-)

Nu har vi ca 10 mil kvar tills vi Àr framme i Lycksele. Helt otroligt!!! Det trodde vi aldrig. Men har man duktiga och tÄlmodiga barn sÄ har man (harkel...hehe!!)

Åh vad vi lĂ€ngtar nu!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar