måndag 26 mars 2012

Lycka

Hej på er!

I morse väcktes jag av en sömndrucken Marcus som minutrarna innan fått ett telefonsamtal på sin mobil. "Dom är här om några minuter!"

Va? Vem? Vad??? Jahaaaaa!!! Det var dags för bebisnedkomst :o) Våra vänner Sofi och Olle var beräknade att föda sitt tredje barn imorgon, men den lille ville ut redan idag så Olle ringde imorse och frågade om vi kunde ta emot Lucas och Ingrid då han och Sofi puttrade vidare in till BB? Självklart hade vi plats för två förväntansfulla storasyskon vid frukostbordet.

Det var ett uppspelt och glatt syskonpar som trillade in i hallen vid 6:30-tiden. "Vi fick kliva upp JÄTTETIDIGT imorse. Allt gick så snabbt så vi hann inte äta någon frukost" fnittrade dom åt den ovanliga morgonen.

Efter att jag hade lämnat alla fyra på skola och dagis åkte jag hem för att ta tag i tvätt, disk och städning. Men det blev inte mycket gjort. Tankarna snurrade hela tiden runt den dagen, för snart 1 år sedan, då Molly föddes och till Olle och Sofi på BB. Det är något visst med att föda barn...så är det bara. Det är inte så jättekul jämt. Det gör skitont och är både fysiskt och mentalt utmattande. Men det är också det mest FANTASTISKA och UNDERBARA man kan vara med om. Det är bara såååå coolt! Ni män borde testa någon gång ;o)

Tillslut så kom iallafall det efterlängtade SMSet. En liten pojke var född!! Tjohooo, vilken lycka :o) En blivande make till Molly och svärson till oss månne?? Hihi :o)

Molly, bara några timmar gammal.

Stolt storebror :o)

Kram Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar