torsdag 15 mars 2012

Blånäsa och hål

Hej på er!

Jag och barnen har just ätit Mellis och nu ska vi bara försöka få tiden att gå. När man väntar på något så går alltid tiden såååå långsamt. Så även idag. För vi väntar på att mormor och morfar ska komma. Det är några timmar kvar tills dess...men ändå. Vi väntar!

Idag har jag varit iväg med Hugo och tjejerna till tandläkaren. Det var dags för Hugo att kolla gaddarna. Å det passade perfekt för han har en lös tand som inte riktigt vill lossna och bakom den har den nya tanden redan börjat att titta upp.

Nu visade det sig tyvärr att han ska tillbaka igen om några veckor för han hade ett hål i en utav kindtänderna. Och om det då visar sig att den där lösa tanden fortfarande är lös så passar de på att rycka loss den då.

Igår hände det en olycka när Hugos kompis som följde med hem efter skolan skulle bära Molly. För att göra en lång historia kort så ramlade Molly helt enkelt och slog i näsan så illa i soffbordet så hon svullnade upp ordentligt och blödde näsblod.

Natten har varit lite jobbig eftersom att hon har väckt sig själv och haft ont i näsan när hon har råkat komma åt den med händerna. Men idag har det gått mycket bättre, trots att hon ser ut som en blåslagen Paulo Roberto ;o)

Molly får testa tandläkarstolen tillsammans med brorsan.

"Vad är den här till för?"

Lek och bus i väntrummet.

Det var svårt att få en rättvis bild på brottarnäsan. Men den är iallafall svullen och börjar gå över till en blå/lila nyans. Skruttan!

Kram Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar