tisdag 31 maj 2011

Puss & Kram

Halloj!

Sitter och äter kvällsmacka och yoghurt. Är så hiskeligt hungrig nuför tiden och det kurrar i magen för jämnan. Har dessutom varit ute på en skön kvällspromenad och den gjorde mig ännu mer hungrig :o)

Det känns skönt att vara igång...att börja röra på sig igen. Även om det var första promenaden ikväll så kommer det inte bli den sista. Nu ska graviditetskilona bort!! Jag var dessutom extra duktig idag när jag var och handlade. Jag plockade inte ner en enda godisbit i kundkorgen. Annars brukar det alltid följa med något smått och gott hem (jag har absolut ingen karaktär när det handlar om chips och godis)...men idag stod jag emot, och jag känner mig så stolt!

Igår fick vi äntligen en remiss från USÖ till barnmottagningen. På fredag ska Molly få komma in och röntga sitt hjärta för att se om blåsljudet fortfarande finns kvar. Det känns skönt att äntligen få komma in och kolla henne. Även om vi inte kan se några utav de symptom dom varnade oss för så är det ju skönt att få fullfölja det som är påbörjat. Förhoppningsvis är blåsljudet borta men visst är man ändå lite nervös och orolig. Ni får gärna tänka på oss på fredag!

Det var ju Mors dag i söndags. Firade ni eran mamma eller blev du firad själv? Jag låg ju sjuk i hög feber som sagt så det blev ett blygsamt firande här hemma men för den skull saknades det inte kärlek och omtanke från familjen. Barnen räckte över varsin present som dom själva hade valt ut. Alldeles underbara presenter om ni frågar mig. Jag tror dom har fått pappans suveräna känsla för vad jag tycker om :o)


Hugos present....men vad är det för något???



En underbar, stor, lurvig kudde :o) Tror jag måste införskaffa en till så att det finns två likadana i soffan.


Alvas present...ett örngott med ett underbart budskap som vi lever efter i den här familjen. Här är vi generösa med just pussar och kramar :o)



Nä, nu är det dags att krama om kudden. Sov så gott!



Kram Lovisa

1 kommentar:

  1. Vilka fina presenter, mycket kärlek i dom förstår jag.
    Kram

    SvaraRadera