torsdag 19 maj 2011

Förskolans dag

Hej på er!


Sitter utslagen i soffan med Marcus och Molly bredvid mig. Molly har just ätit sitt kvällsmål och sover gott på Marcus bröst just nu. Vi har haft en fullspäckad men mysig dag idag. Det har nämligen varit Förskolans dag på dagis och allt började med en utflykt med Alvas avdelning på förmiddagen. Det var Pirattema dagen till ära, så barnen och pedagogerna var utklädda till pirater med ögonlapp, flaggor och hela kånkarongen.


Barnen fick rida på en av dagisbarnens egen ponny som hette Mulle. Alva var eld och lågor och ville rida om och om igen. Sedan bjöds det på grillad korv och skattjakt. En mycket lyckad förmiddag med andra ord. Efteråt följde Cornelia med oss hem och tjejerna fick leka en stund innan det var dags att åka upp till Hugos avdelning där det vankades fika och dansuppvisning.


Åh vad duktiga barnen var!!! Önskar jag kunde visa er det vi filmade men för det första så är filerna för stora att ladda upp här på sidan och för det andra så är Hugos kompisar med på filmsekvenserna och jag vill inte lägga ut bilder på barnen utan att ha frågat om lov först. Men tro mig, dom var verkligen superduktiga!!


Dom har övat i flera veckor och idag satt alla rörelser som ett smäck. Dom dansade bla till Eric Saades - Popular och Dannys - In da club. Hugo var väldigt duktig och fokuserad och bjöd på några riktigt snygga moves ;o) Vi var ett stort gäng stolta föräldrar som gick därifrån efteråt.


Lite senare fick vi sällskap av våra fina vänner, familjen Higårds. Dom kom hit och käkade pizza med oss. Pizza har blivit vår "grej". Några gånger i månaden så träffas vi och köper hem ett gäng pizzor som vi "slajsar" upp och delar på. Barnen får chansen att leka en stund och vi vuxna får en stund att umgås och ha trevligt. Det är alltid så avslappnat och skönt när vi träffas...det är så skönt att ha sådana kompisar!


I morgon är Marcus hemma och är ledig igen. Det ska bli skönt!! Hugo har redan en lekdejt inbokad med sin kompis Edvard, och jag, Alva och Molly ska nog iväg på lite födelsedagsfika hos en utav Alvas dagiskompisar. Sen blir det efterlängtat fredagsmys på kvällen. Hoppas att ni också får en bra fredag. Sköt om er därute!!


En nöjd Alva rider på Mulle.



Alva plockade maskrosor som hon sedan delade ut till sina kompisar och föräldrar som var med på uttflykten ;o)

Jag kanske är konstig...men jag tycker dom är vackra!!


Hugo var dyngsur av svett efter dansuppvisningen...och supernöjd som ni kan se :o)




Kram Lovisa

1 kommentar:

  1. Oh Lala vad go hon är!!! Hela hjärtat sprängs när man ser barnen!!! Kram

    SvaraRadera