lördag 14 februari 2009

Firande i dagarna två


Idag har det varit Marcus tur att hamna i centrum, det är nämligen hans födelsedag! Han fyller 33 år...och inget annat. För några veckor sedan råkade jag säga att han skulle fylla 34 och det tog hårt. Det har gått flera veckor och han kan fortfarande inte riktigt smälta det ;o)



Födelsedagsbarnet
Idag kom Roger och Birgit hit på lite mat och födelsedagstårta. Barnen visste inte riktigt hur dom skulle bete sig, så lyckliga blev dom när farmor och farfar kom. Hugo sprang runt och hojtade och Alva slängde sig på golvet för att väcka uppmärksamhet.

Det blev paketutdelning åt alla håll och kanter. Farfar fyller nämligen år om några dagar så barnen fick lämna över sina presenter till honom. Februari månad är en hektisk månad när det gäller födelsedagar i familjen. Först ut är Hanna den 6/2, sen kommer Signe den 9/2, Stefan den 11/2, Jag den 13/2, Marcus den 14/2, Roger den 18/2 och Nellie den 19/2....japp det var nog alla!




Grattis farfar och kraaaam på dig!


Alva njuter av sin festis

Marcus och Hugo plockar bort det gottaste på tårtan...marsipanrosen!


Mys i soffan med farmor och farfar

Nu sitter vi och tittar på melodifestivalen och lyssnar till Alvas envisa protester inifrån sitt sovrum. Hon har sovit i drygt två timmar och nu vaknat upp av någon anledning...vi får se hur länge hon bestämmer sig för att protestera ikväll.
Kram Lovisa

2 kommentarer:

  1. Tack för en mysig dag, farmor o farfar

    SvaraRadera
  2. Det har hänt grejer hos er ser jag.
    GRATTIS till er båda!!
    Kram Jessica

    SvaraRadera