söndag 15 februari 2009

Alvas första nattlinne!


Farmor och farfar kom igår med en hel påse full med kläder till barnen. En affär i Kisa har gått i konkurs och har haft utförsäljning med 50% på allt i butiken. Bland alla regnkläder, jacka, underkläder och badkläder fanns ett nattlinne till Alva. Lillasyster som hon är så har hon fått ärva i stort sett alla pyjamaser från Hugo vilket innebär att hon har sovit med drakar, krokodiler, spöken och lejon på magen. Vid något tillfälle har jag nämnt för farmor att jag tycker att det är mysigt med nattlinnen och att jag inte hittat några i Alvas storlek i affärerna här i stan. Men igår kom som sagt farmor med ett sött rosa nattlinne som Alva fick ha på sig ikväll. Det märks att hon inte är van att ha det på sig...men hon är så bedårande sööööt!



Hur fungerar en sån här egentligen?

Kram Lovisa

3 kommentarer:

  1. Hon är väl en goding! Det är så roligt att vi får se er "live". Då känns ni inte så långt borta =0) Hoppas att ni har haft sköna födelsedagar nu och ätit mycket tårta( så du har något att cykla bort)Pussa på barnen! Kram Linda

    SvaraRadera
  2. va fin hon ar. saknar er hela famlijen. sa skont att man kan lasa blogg och sant. krama barnen fran mej o Grattis pa er bad tva.
    ps. om markus ar 33 sa blir ju ja 23 i ar. hemska tanke... vem har kommit pa att man ska bli aldre? :)

    SvaraRadera
  3. " Vad har du tagit på mej egentligen mamma?"
    Så sööööt hon är. Kramisar från mum,dad

    SvaraRadera