lördag 3 januari 2009

Vad är det som går och går...?

Jo, Alva! Lilltjejen har verkligen kommit på det här med att använda sina små knubbiga ben. Nu traskar hon runt här hemma och utforskar alla nya ytor som hon kommer åt. Det gäller att hänga med :o)

Det var på juldagen hos farmor och farfar hon började gå.


Vi har en grind uppe i hallen som vi drar för så att hon inte ska trilla ner för trappen. Storebror har kommit på ett sätt hur man kan ta sig förbi utan att dra upp den och det är att krypa under den (!) Detta har Alva självklart snappat upp. Grejen är bara den att hon sällan får med sig huvudet och då börjar hon gnälla och vi får komma till undsättning. Det händer inte bara en gång om dagen kan jag säga...suck!

Det har gått lite magsjuka här hemma sedan nyår. Hugo kräktes två gånger i torsdags eftermiddag. Alva, jag och Marcus har varit lite risiga i magen men det har inte blivit så mycket mer av det som tur är. Barnen har börjat äta ordentligt igen vilket känns skönt. Det är aldrig roligt när dom är små i maten, men nu har det ju haft sin förklaring såklart.

Hugo mådde så bra idag så Marcus tog med sig honom på matiné. En av Hugos favoritfilmer är Madagaskar och nu går Madagaskar 2 på bio för barn och då tyckte vi det skulle passa bra att Marcus och Hugo fick åka iväg på lite "Far och son aktivitet". Men godis och sånt kommer det inte på tal om med tanke på sjukdomshistorian de senaste dagerna. Efteråt ska dom svänga förbi Bauhause också för att handla lite manliga saker som lim och sånt :o)

Nu ska jag passa på att städa lite medan grabbarna är borta och "Lala" sover. Man blir som mest effektiv när man får koncentrera sig på det man ska göra och slippa bli avbruten av det ena och det sjätte.

Ha en skön lördag!

Kram Lovisa


3 kommentarer:

  1. Vilka fina kort på era barn och även på er. Ni är ett riktigt vackert par tycker jag/vi, vi är kanske partiska men ni ÄR fina och vi älskar er. Kul att se filmen på Alva.
    Gott nytt bloggår.
    Kram från mum o dad

    SvaraRadera