onsdag 28 januari 2009

Hus # 8




Ända sedan vi flyttade in i vårt hus i februari -06 så har det varit nummerlöst. Många gånger har hantverkare och leverantörer ringt för att kolla var vi bor. Ofta har dom varit utanför och cirkulerat men eftersom att det inte funnits något nummer på huset så har dom kört vidare i sitt sökande efter rätt adress. Men igår hamnade äntligen siffran 8 på husväggen.


Hugo ville självklart hjälpa till men när han kommit en bit upp på stegen så blev det lite väl läskigt så pappa fick fortsätta ända upp till toppen själv. Men nu sitter den på plats i alla fall. Efteråt blev det lite "pappa-och-Hugo-tid" med fotboll och freesbee ute på tomten...enligt Marcus var Hugo en hejare på att kasta freesbee.





När jag kom hem efter jobbet igår stog det ett lass med pannkakor på bordet och barnen mumsade och åt. Alva åt fyra (!) pannkakor med sylt och här kommer ett bildbevis ;o)
Nu är det snart dags att väcka Alva och gå iväg till dagis. Det är hennes tredje och min första inskolningsdag. Marcus sa att det var stor skillnad på första och andra dagen då hon vågade lämna Marcus trygga knä för att utforska lokalen lite mer. Barnvagnarna var visst roliga att leka med...precis som hemma. Hon kan gå omkring med sina vagnar i evigheter. Fram och tillbaka, fram och tillbaka ;o) Vi får se hur det går idag.
Ha en fortsatt bra dag allihopa!
Kram Lovisa

2 kommentarer:

  1. Härligt kort på Lala!!! Sötnospluttan. Hudo är modig som vågar stå på stegen!
    Ska bli roligt att ses en kortis när vi åker till Kisa!
    Kramar Mia

    SvaraRadera
  2. En pannkaksälskare till ser jag, Johannes är likadan :-)
    Vi måste se vilken dag som kan passa när ni kan komma hem till oss och hälsa på. Vi får försöka hitta någon helg när alla barn är friska, vilket kanske inte alltid är så lätt vintertid.
    Ha det bra och lycka till med inskolningen!
    Kram Jessica

    SvaraRadera