fredag 23 januari 2009

"Du och jag Alva..."



Marcus och Hugo åkte iväg till Kloten igår tillsammans med vår hemgrupp och eftersom att Alva varit så sjuk de senaste dagarna så bestämde vi att jag skulle stanna hemma med henne så att hon skulle få en chans att kurera sig ordentligt.

Det tog emot lite att bli lämnad...det blev så väldigt tyst här hemma, för även om Alva bubblar och pratar emellan varven så är det ju inte så mycket man förstår. Vi hankar oss fram ändå.

Men vi har haft det bra, jag och Alva. I går gjorde vi inte så mycket faktiskt...men framåt kvällen tog vi oss ett bad och åt kvällsfika ihop innan Alva somnade klockan 19. Fjorton timmar senare vaknade vi båda utvilade och pigga. Hon hade lite att ta igen efter många nätters orolig sömn och kräkavbrott.

Jag har fått några bilder skickade till mig från Kloten idag. Dom verkar ha det bra där uppe. Idag har dom varit i Gilles Klack (vet inte om det stavas så??) där dom har åkt bob och pulka. Marcus åkte iväg i torsdags morse och köpte en bob till Hugo för julklappspengarna han fick av gammelmormor och gammelmorfar (Tack snälla!!) och Hugo blev eld och lågor när han såg vad han hade fått...en alldeles egen bob!!!


Marcus och Hugo åker bob



Barnen blev lovade godis om dom lyckades hålla sig vakna i bilen på väg hem från pulkabacken ;o)

Stolt bobförare!


Och till sist lägger jag in två bilder tagna med mobilkameran på Alva. Ett friskhetstecken; hon äter!!!




Kram Lovisa

3 kommentarer:

  1. Hej dear friend
    Härliga bilder!!
    Skulle vilja säga att du nog också behövde få sova efter alla alvas spynätter!!!!
    Seth sitter här bredvid och kommenterar Hugo, Alva, Marcus och dig. Han blev sugen på ett äpple när han såg Alva äta ett äpple... så nu har han gått och hämtat sig ett äpple 6:45 på morgonen ha ha =)
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Hej,

    Natten här i Kloten har varit kort. Hugo vaknade 05,38, men han försökte tappert somna om till 06,40. Då blev det filmen bilar och jag kunde slumra vidare en stund. Enbloms har nog också haft en natt med lite sömn, Romells sover som vanligt som grisar:-)

    Kram Marcus och Hugo, vi saknar dig.

    SvaraRadera
  3. Vad skönt att se Alva äta.Vilken lycka för Hugo Att få en egen bob. Här är inget "bobväder" det regnar småspik och jag ska snart ut på långpromenad.Saknar er.
    Kramisar från farmor

    SvaraRadera