lördag 8 december 2012

Twilightdag

Hej hej!

Den höll nästan på att inte bli av. Vår Twilightdag.

Molly vaknade med feber igår morse, så jag fick stanna hemma och VABa. Hon hade inte jättehög feber och verkade egentligen opåverkad. Men jag ville inte släppa iväg henne till dagis med förhöjd temp.

Men det satte ju också våra planer lite i smeten. Tanken var att Marcus och barnen skulle åka hem till Kisa så att jag, Mia och Sofi kunde vara här hemma hos oss och köra vårt Twilightmarathon. Men man vill ju inte åka iväg med sjuka barn och smitta ner, som i detta fall, farmor och farfar.

Men som tur var så piggnade Molly till och blev feberfri framåt kvällen. Jag tror nog snarare att det är tänderna som är problemet än något otäckt virus. Hon har nämligen två saftiga kindtänder som är på väg upp. Hon är alldeles svullen i tandköttet och dreglar massor.

Så från att ha ställt in oss på ändrade planer (typ ställa in vår Twilightdag) så fick vi ställa tillbaka till att Marcus och barnen skulle åka ändå, som planen såg ut från första början.

Så imorse packades det i all hast och barnen och Marcus kom iväg just när Mia anlände. Sofi kom lite senare och nu sitter vi här. Bordet fullt med lussebullar, pepparkakor, frukt och godis ;-)

Snart är det dags för lunch (Mosås pizzahak) och film #3. Ikväll är det dags för biomys och den sista delen. Ska bli så spännande!

Hoppas du får en skön helg!

Kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar