tisdag 25 december 2012

Akuten Tur och Retur

Hej!

Men alltså! All denna drama i vår familj! När ska det ta slut?

Molly har ju varit dålig som sagt. Och i eftermiddags blev hon bara hängigare och hängigare. Hon har mest bara suttit i mitt knä. Har bara ätit typ 3 msk yoghurt och 4 pastafjärilar sen i söndags. Vatten dricker hon ibland...och välling totalvägrar hon!

Man blir ju liksom orolig! Och mitt hjärta orkar faktiskt inte med mer oro snart!! Faktiskt!! Enough is enough!!

Varför ska ungarna råka ut för allt för? Det är bättre att jag får Eländet. För det finns inget värre än att se barnen må dåligt!!

Efter en eftermiddag av gråt och ännu mera matvägran så ringde vi 1177 och fick en akut jourtid inne i Linköping kl 20:15. Det tokiga var bara att vi egentligen redan satt i bilen på väg in till akuten. För vi hade fått nog av att se Molly så hängig, dålig och ledsen.

Men hon på 1177 avrådde oss att åka till akuten då det med all sannolikhet skulle sluta med flera timmars väntetid. Istället vände vi och åkte tillbaka till Kisa. Åt lite av Seths smörgåstårta och åkte sedan tillbaka igen till den bokade tiden på Jourcentralen kvart över åtta.

Å det är ju så festligt att sitta där med en febrig och sjuk 1 1/2-åring i ett rum med flera andra sjuka människor. Festligt indeed!! Och när vi dessutom får sitta där med en febrig och sjuk 1 1/2-åring som får utbrott pga att hon mår så dåligt i närmre en timme för att dom "råkat tappa bort oss" i högen med alla papper. Då blir det nästan så festligt att jag faktiskt vill börja gråta!!

När vi sedan fick komma in i undersökningsrummet och möttes av en mumlande ursäkt så tog det bara två minuter för läkaren att se att Molly var så pass sjuk att penicilin var på sin plats. Typ på en gång!

Så med medicin i handen och en sjuk Molly på armen så gick vi till bilen och packade in oss och åkte de ca 6 milen tillbaka till Kisa.

Nu är vi hemma igen. Molly har slocknat på madrassen bredvid mig. Det var ingen rolig uppgift eller vacker syn när vi tvingade i henne penicillinet ;-( Men det var bara att göra! Nu MÅSTE hon bli frisk!!

Nu hoppas vi på en bättre natt än de tre tidigare och att hon vaknar piggare imorgon bitti!

Over and out, tack och god natt!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar