tisdag 25 december 2012

Firandet fortsätter


 
Hej hej!
 
Nu har jag fått låna en dator av Roger och Birgit så att jag kan blogga med lite mer ordentliga bilder från kameran. Det blir lite bättre kvalitet på kamerabilderna kan man ju säga.
 
Igår hade vi en mysig julafton med mycket gott och smaskigt på menyn. Det serverades flera sorters goda kakor och hemmagjort godis, skinka, rödbetssallad och jansson. Det fanns så mycket gott att äta och som vanligt så åt jag mer än vad magen klarade av. Att man aldrig lär sig! Men det är ju sååå gott :o)
 
I dag fortsätter festligheterna. Idag fyller nämligen Seth 7 år och det bjuds på ännu mer smarrigheter. Mia har bakat och skapat en massa goda grejer, och det är ju klart att man måste smaka på ALLT...annars kan man ju uppfattas som oförskämd ;o)
 
Nä, nu får det räcka med prat. Nu har jag smashat på med en hel drös av bilder både från igår och idag. Hoppas du orkar och vill ta dig igenom hela inlägget och läsa om vår Jul :o) 
 
Hoppas du får en skön Juldag idag. Sköt om dig så hörs vi!!
 
Kram kram 
 


Farmor och farfar hade satt upp julgranen i lördags när vi kom. Men pyntandet lämnade dom över med varm hand åt barnbarnen. Hugo, Alva och Seth hade fullt upp med annat och hade inte tid att pynta. Men Molly axlade uppdraget med bravur och pyntade så vackert och lokalt långt där nere på granen ;o)

Sötnöt! Det här kortet togs kvällen innan hon insjuknade i ögonfluss.

Det är gott om snö här i Kisa och barnen gillar att åka kälke och spark..

Farmor tog en tur med Molly på sparken. And she loved it!! Hon blev skitsur när hon var tvungen att gå in :o)

 


Marcus och jag drog igång ett snölyktebygge med barnen. Det slutade med att det var VI som byggde. Barnen drog iväg på sina sparkar.

Hugo gräver sig en grop.


Seth, Hugo och Alva har varit så goa med Molly och låtit henne vara med i deras lekar. Hon myser av all uppmärksamhet :o)

Molly har fått för sig att farbror Stefan är lite smått otäck. Trots att han läste bok med sin snällaste röst så gick det inte hem hos den lilla fröken. 

Sjukling :o(

Julaftonsmorgon! Hugo och Alva fick ljusstavar i sina strumpor på morgonen. Här leker dom StarWars med Molly ;o)

Julfin Molly <3 p="p">
Blek och hängig tog hon sig igenom julfirandet trots allt.

Kusinfika.

Marcus gav sig på att skjutsa barnen i ett sparktåg.


Gammelmormor, Gammelmorfar och kusinernas farmor Inger konverserar artigt med Marcus ;o) 

Kalle Anka på Tvn. Men barnen var inte särskilt intresserade. Vi gav upp efter en knapp halvtimme. Barn av idag tycker inte att det är lika "fantastiskt" som vi tyckte när vi var små. Dom kan ju se tecknade filmer när dom vill...på tvn, mobilen, i Ipad och på datorn. Annat var det förr ;o)

I stället gav vi oss på paketen under granen. Äntligen!!!! Som barnen hade väntat och tjatat. Molly och Hugo hjälpte till :o)

I morse blev det paket på sängen och skönsång för Seth :o)

Alva väntar på kalasfika.

Seth öppnar ännu mer paket.

Hugo tittar på.

Sött och gott!

Polkagrismaränger på kladdkakebotten med grädde. Ja ni hör ju vad gott det låter!!!

Å så ett obligatoriskt Mia och Lovisa-kort som avslutning ;o)
 
Ha´re bra!!
 
Kram Lovisa


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar