lördag 15 december 2012

Slött avbrott

Hej på er!

Åh så underbart att vi kom iväg! Det har nog aldrig känts så härligt att få packa väskorna och åka hemifrån.

Nu packade vi dessutom lite mer än vanligt. En lite udda packning kan man tycka. Vi fick nämligen även med oss två stora IKEA-påsar fulla med smutstvätt och nerkräkta sängkläder.

Japp! Du läste rätt.

Som om inte kräkepidemin from hell var nog, så gick ju även tvättmaskinen sönder mitt i allt elände.

Det är liksom mer än vad man mäktar med just då.

Vilken tur då att jag har världens bästa föräldrar som älskar oss villkorslöst och låter oss komma hit trots att vi kommer med kräkdoftande smutstvätt istället för en fin julgrupp. Fantastiskt va?! ;-)

Barnen röjde järnet när vi kom fram igår. Överlyckliga över att vara på plats hos mormor och morfar. Idag tar vi det bara lugnt och förflyttar oss i sakta mak mellan soffa, matbord och en annan soffa. Vi gör inte många knop med andra ord. Och det är SÅ skönt!!

Barnen fick varsin ny film i julstrumpan i morse, så Tv:n har gått varm. Och det är helt OKEJ tycker jag en dag som denna. För har ni sett ut?? Det är ju ett snöoväder utan dess like. "Det snöar fort" var pappas kommentar när vi konstaterade att det snöade sidledes ;-)

Ikväll ser vi fram emot ännu mer slöande i soffan, lite lördagsgodis och Google. Vi ska se om vi inte kan hitta oss en finfin tvättmaskin?! "God Jul älskling!"

Kram Lovisa






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar