fredag 14 september 2012

Vad nytt??

Tja!

Har inte så mycket att skriva om ikväll faktiskt.

Det har varit en ganska grå och tråkig dag. Vi hade ju egentligen tagit ledigt för barnen idag eftersom att dom skulle vara i Västerås när vi åkte till Loka. Men då det blev ändrade planer så fick Hugo gå till skolan som vanligt.

Det vankades S-fest idag och Hugo ville ta med sig kusin Seth som sin S-grej. Men då det inte riktigt gick att ordna så fick han ta med sig det näst bästa...ett foto på Seth :-)

Alva har mått bättre idag men fortfarande sprungit på toa endel. Så hon har med andra ord varit hemma och kryat på sig.

Molly fick stanna hemma hon också. Hon har gått runt och pulat på med sitt eget hela dan. Hon nöjer sig med att dola runt bara man håller sig i närheten så att hon kan krypa upp i famnen när hon känner för det. Sötis!

Annars då? Jo, Hugo fick ett nytt anfall i onsdags kväll :-( Han satt och tittade på "112 på liv och död" där det brann häftigt i en barack. Han tyckte det var så otäckt så på något konstigt vis utlöste det ett anfall. Konstigt! För läkarna säger att det inte ska ha någon inverkan på anfallen. Dom ska inte triggas igång av såna saker. Hmmm...jag undrar jag! Det får vi ta upp på nästa läkarkoll!!

Nä, nu är det dags för sängen.

lämnar er med några bilder. Hugos S-bild på Seth och han när dom var små. Hugo när han kom hem från skolan idag. Och så en bild på mina pyssliga barn...Alvas min på den bilden visar pretty much på vilket humör hon har varit idag. Heeeeeela dan! Suck!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar