lördag 15 september 2012

Poolspel
 
Hejsan hej!
 
Vilken härlig dag vi har haft idag. Solen valde att kika fram på förmiddagen och som tur var så var vi utomhus just då och kunde njuta av värmen :o)
 
Idag hade Hugo och Mosjö SK poolspel i Kumla. Vi var där...hela familjen! Och vad kul det var. Grabbarna överraskar varje gång. Dom blir bara bättre och bättre för varje gång. Idag vann dom två av fyra matcher. Hade dom fått vila mellan tredje och fjärde matchen så hade dom kanske vunnit. Dom ledde i efter första halvlek, men sen tog tröttheten över vilket motståndarlaget utnyttjade.
 
Well, well...det kommer fler matcher. Och snart är det dessutom dags för innebandysäsongen. Och dom är faktiskt strået vassare på innebandy. Det ska bli kul att få gå på matcherna framöver :o)
 
På eftermiddagen drog jag och Alva iväg in till stan och gick på bio. Vi såg Madagaskar 3. Sofi och Ingrid följde med och gjorde oss sällskap. Det var lite kompensation för det uteblivna kusinbesöket. Alva bröt nämligen ihop fullständigt i torsdags när vi berättade att vi var tvungna att ställa in Lokaresan och därmed deras tripp och övernattningshelg hos storkusinerna. Hon grät sig till sömns på kvällen ;o(
 
Men lite fredagsmys igår och biobesök idag gjorde susen. Och imorgon ska vi dessutom åka och hämta en för tidig födelsedagspresent till henne...som fick henne att bli lite gladare :o) Berättar mer om det imorgon. 
 
För nu blir det inte mycket mer snack. Ska visa lite bilder istället och sedan krypa upp i soffan med Marcus och njuta av lite sushi och kanske en film.
 
Kram på´re!
 
Det är en fröjd att se Molly äta banan. Hon äter med sådan finess. Kolla bara in lillfingret ;o)

Fast här måste aptiten ha tagit över ;o)

Hugo in action!

Molly skulle prompt in på plan. Det blev lugnt och skönt när hon tillslut somnade och sov de två sista timmarna av poolspelet :o)

"Ey! Jag är fri...passa mig!"


Mosjö SK tackar motståndarlaget.

Kram Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar