lördag 12 november 2011

Kalas

Hej hej!

Äntligen så var dagen här som Alva har längtat så efter. Kalasdagen!

Efter maaaaassor av förberedelser, bakmani och städande och fejjande så knackade det äntligen på dörren klockan 2 idag och alla Alvas dagiskompisar kom en efter en.

Igår när jag och Marcus började förbereda i vardagsrummet där alla gäster skulle få sitta så skrattade vi gott åt vad vi tagit oss till. 19 barn och lika många föräldrar var bjudna och runt vårt vardagsrumsbord får som mest 12 personer plats. Hur göra?!

Så det var med en liten klump av nervositet i magen som vi tog emot alla barn och föräldrar idag. Men vet ni vad?! Det gick hur bra som helst!! Med lite pyssel och fixande så trollade vi fram några fler platser och alla fick plats och kunde fika :o)

Det här är nog det smidigaste kalaset vi har haft på länge och jättetrevligt. Alva var iallafall jättenöjd och blev så glad över alla fina presenter.

Sötaste kommentaren idag var då jag kommenterade en av killarnas coola frisyr, en tuppkam, och mamman berättade att han hade motiverat den med kommentaren; Alva gillar snygga killar!! Hihi, klockrent :o)






Lugnet före stormen! Jag tog ett FÖRE-kort på Alvas rum för skojs skull. Jag tänkte att det skulle se ut som ett bombnedslag efter 19 ungars framfart...men tji fick jag!





Det syns knappt att dom varit där. Det ser oftast värre ut efter att Alva har lekt där SJÄLV! ;o)





Rosa dukning med prinsesstema...självklart!





Varannan tallrik och mugg var Rapunzel...





Och varannan tallrik och mugg var prinsessorna.





Bra avslut på en bra dag! Testar ett av Alvas nya spel som hon fick idag. Bamse och honungsburksjakten. Kanonspel för hela familjen :o)

Nu blir det lördagsmys framför tvn. Vi väntar på bästa programmet...Helt magiskt!

Ha en skön helg!

Kram Lovisa

2 kommentarer:

  1. Förstår om ni är trötta! Imponerande av er! Kram mia

    SvaraRadera
  2. Hej, vart fick ni tag i Rapunzel tallrikarna och glasen?

    SvaraRadera