söndag 13 november 2011

Äntligen!


Hej på er!


Det satt långt inne men nu har jag äntligen varit och köpt en såndäringa mackapär som man använder för att ladda in kort i datorn. Förut när Marcus hade laptopen genom jobbet så gick det att sticka in minneskortet direkt i datorn. Men sedan han var tvungen att lämna tillbaka den i och med jobbytet så använder vi oss av våran stationära dator och i den så kan man inte bara sticka in kortet hur som helst. (Tro mig, jag har försökt...i varje springa som finns...funkar icke!!)


Men i eftermiddags när jag och barnen drog iväg till MArieberg för att införskaffa en sen farsdagspresent så slank jag in på Kjell & Company och där fanns den. Räddaren, the savior. Kortläsaren!


Så istället för att babbla på en massa så tänkte jag att det får bli en liten snabb sammanfattning av dom ca 200 korten som låg i kameran under den här tiden jag inte har kunnat ladda in dom i datorn. Håll till godo...

Jag och barnen åkte till mamma och pappa i Surahammar över dan för några veckor sedan. Där var även storkusinerna. Här myser Ebba och Molly.



Hugo har en förkärlek till att plocka frukt och bär. Sicken tur att mormor och morfars plommonträd var i stoooort behov av att bli av med lite frukt.


Hugo var hemma från skolan en dag i samband med en av hans svimningar. Plötsligt hörde jag ett oroväckande ljud inifrån köket...och när jag kom dit möttes jag av den här synen. Pärlburken i backan och miljontals pärlor ööööverallt!


Hugos första läxa. Att färglägga kvadrater, cirklar, trekanter och rektanglar. Han blev trött efter halva papperet och tyckte han var värd en liten paus ;o)


Alva fyllde 4 år den 22/10. Det firades tidigt på morgonen i sängen, precis som det ska vara. Hon var lyrisk och gillade vad som gömde sig i paketen.


Så här stor är man när man fyller 4 år visar hon och gör samtidigt peacetecknet på sig själv :o)


Bästisen Cornelia kom över mitt på dan och lekte. Det blev som ett minikalas och vi firade med hemmagjord glasstårta. Tjejerna gör ALLT tillsammans, och då menar jag ALLT. Här tex blåser dom ut ljusen tillsammans <3


Mollys barnvälsignelse. En tung dag att tänka tillbaka på samtidigt som den bär på en hel del ljuspunkter. En stund efter att den här bilden var tagen så svimmade Hugo för fjärde gången och oron tog över oss. Vi åkte ju in senare på eftermiddagen och blev inlagda på hjärtavdelningen. Två dagar senare konstaterades att han har ett friskt och fint hjärta, men att han istället har epilepsi. En stor omställning för oss alla, men i dagsläget är han anfallsfri tack vare medicinering. Skönt!



4 stycken 4-åringar. Alva, Cornelia, Ingrid och Hanna. De tre första är framtida klasskompisar och Hanna är Alvas kusin från Motala. Här poserar dom i sina fina halsband.


Alva fick ett sminkhuvud av sina kusiner. Lyckan var total! Men den jobbiga mamman (alltså moi) tyckte att hon kunde vänta med att öppna kartongen tills vi var hemma. Lydig som hon är så gjorde hon som mamman sa...men titta får man ju göra. Det har ingen sagt någonting om!


Hugo med sitt lilla EKG som han hade på sig i en veckas tid. Tapper kille vi har!


Busungar!


Alva i sin nya fina frisyr :o)


Igår. Alva väntar förväntansfullt på att hennes första gäster ska knacka på dörren :o) Kalaset blev en hit!



Farsdagspresenter! Kalsonger från Hugo, guldglitterljus från Alva och godis från mig. Molly gav pappa en magisk T-shirt som man lägger i blöt och så vecklar den ut sig till en fullstor T-tröja med ett tryck på bröstet där det står. "Min pappa äger!" Den är blöt just nu...så fort den har torkat och Marcus har satt på sig den ska jag visa upp den :o)



Nä, nu räcker det! Ha det så bra :o)


Kram Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar