onsdag 30 november 2011

Fuskbygge

Hallå!

Idag när jag var på Willys och handlade så slank det ner en byggsats av "Annas Pepparkakshus" ner i kundvagnen. Jag tänkte att det kunde vara en mysig grej som jag och barnen kunde göra när dom kom hem från skolan och dagis. Jag vet att det är fusk att använda sig av färdiga pepparkaksväggar och tak. Men ärligt? Vem har tid att stå och göra sin egen deg och sedan stansa ut väggar och tak? Inte jag iallafall ;o) Fast mest beror det nog på att jag är för lat och bekväm.

Barnen blev iallafall eld och lågor när jag berättade för dom om min byggplan. Det gick riktigt smidigt att få med sig dom båda hem, utan en massa tjat att ta med sig komisar eller att dom ville vara kvar och leka. Tyvärr så gick planen i stöpet när vi kom hem och jag öppnade upp kartongen och såg att hela byggsatsen hade gått i kras :o( Typiskt!!

Barnen var så duktiga som inte bröt ihop fullständigt utan accepterade att husbygget inte skulle kunna bli av. Men jag hade ju fortfarande alla saker hemma, som tex kristyr och non stop så någonting pysslade vi ändå ihop...


" Göteborgs pepparkaksfigurer" fick träda in som substitut för det kraschade huset...



Det duttades och pyntades med godis och kristyr.

Smarrigt och vackert på samma gång :o)


Non stop!


Det provsmakades endel.



Molly satt och munpruttade...


...och tyckte själv att hon var riktigt rolig :o)



Trist! Vi får göra ett nytt försök en annan dag.



Kram Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar