fredag 9 september 2011

Tre godingar

Hej hej!

Thank God It´s Friday :o) Eller vad säger ni? Det är något särskilt med att vakna upp på fredagmornar. Idag var det alldeles underbart för solen sken in i sovrummet och det kändes nästan som sommar igen. Men den känslan försvann i och för sig ganska snabbt så fort vi satte foten utanför dörren...brrr!

Barnen är i skolan och på dagis nu och jag och Molly skrotar runt här hemma. Hugo skulle ha friidrottsdag idag och har satt på sig de snabbaste springskorna han har ;o) Alva var lite blyg på morgonkvisten och tyckte det kändes pirrigt att gå till dagis idag. Det känns nog fortfarande väldigt roligt och spännande att vara tillbaka med alla kompisar och hennes fröknar som hon pratar så mycket om. Men när jag gick så var allt som det skulle igen och Alva var sitt "vanliga jag" igen.

Nu har jag suttit en stund och letat fram kort på barnen när dom är i 4 månadersåldern allihopa. Det tog en stund :o) Det fanns ganska många bilder att titta igenom under denna 6-års period. Mestadels har jag suttit och flinat för mig själv. Hur såg man (läs JAG) ut egentligen? Och det har ju bara gått 6 år!! Jaja :o) Som tur är så var det ju inte mig vi skulle titta på idag och jämföra...hehehe!

Hoppas ni får en härlig fredagsmyskväll!!

Hugo

Alva

Molly

Kram Lovisa

4 kommentarer:

  1. Visade Janne er triss i likadana barn! Han myste rejält åt likheterna dem emellan. Och det är ju otroligt att ni fått te som är så lika i den åldern! Hugo är väl rundast om kinderna men flickorna har precis samma form på munnen!
    Ni kan vara glada över era skatter!!!

    SvaraRadera
  2. Oh, det kniper i hjärtetrakten när jag tittar på dem. Mysbarnen!!!
    Mia

    SvaraRadera
  3. Går inte att fel på att de är syskon, sötisarna.
    Ni kan vara lyckliga som har så fina telningar
    Helgkramar från oss.

    SvaraRadera
  4. Söta söta söta små barnbarn,oj vad vi/ni är rika.Pussar från mormor :=)

    SvaraRadera