söndag 25 september 2011

Helgen i bilder

Tja!

Nu är jag så trött så att ögonen går i kors. Det har varit en fullspäckad men rolig helg. Jag har stått på loppis och så har Hugo haft sitt kalas och idag avslutade vi en toppenhelg med en kräftskiva med Marcus syskon. Mycket trevligt!

Klockan är mycket och jag är supertrött som sagt så jag skriver inte så mycket utan låter bilderna och bildtexten få tala. Sen blir det sängen!

Hoppas ni får en bra vecka!
Alva och Cornelia höll koll på loppisgrejerna...när dom inte sprang runt och lekte eller shoppade från alla andra bord ;o) Alva köpte två barbiedockor från kompisen Hannas bord. Det bästa köpet på ett loppis någonsin! Hon är så lycklig över sin Barbie Ariel och Barbie Snövit och sover med dom i sängen.

Hugos disco! 17 ungar kom och var danssugna. Det blev livat värre men jag tror att dom hade kul och Hugo var supernöjd efteråt!!

Marcus hade pysslat med discolampor och högtalare. Här värmer Hugo och Seth upp innan resten av kompisarna kom. Det dansades mycket till smurfarna och Eric Saade...men även endel Michael Jacksson till mamman och pappans stora glädje ;o)
Paketöppning! Han fick jätte mycket fint lego och Ninjago och Bacugan...sånt som han är helt tokig i men även lite spel, vantar och andra roliga grejer.

Vi körde glasskiosk istället för tårta. Vilka ungar gillar tårta liksom? Inte mina iallafall, så därför fick det bli glass i stället. Sofie stannade kvar och hjälpte oss i köket och med kidsen. Underbart!!! Mormor och Morfar var Mollyvakt och såg till att hon var nöjd och glad. Hon skötte sig exemplariskt och sov i 1 1/2 timme av 2 :o)

Lördagkväll och hemma igen! Vi tog en kvällsfika med mormor och morfar innan dom skulle åka hem igen. Hugo fick mormor att bygga endel av sitt nya lego med honom. Byggandet har fortsatt idag och han njuter av sina fina kreationer som han radat upp på sin bokhylla i sovrummet.

Vår stora kille och lilla tjej :o) Jag fick inte med det på bild, men när han pratade med Seth i telefonen så stog han och pillade och drog Molly i örat...och hon sa inte ett ljud. Hon bara satt där och lät honom göra det :o) Sötnosar!
Det är en utmaning att läsa och förstå ritningar. Men är man två så går det lättare!

Och så lite bilder från dagens kräftskiva. Grabbarna såg lite skeptiska ut när jag ställde fram kräfttallriken. Men dom skrattade så dom nästan kissade i byxorna när dom förstod att dom skulle äta kräftans stjärt...där bajset finns. Det tyckte dom var hysteriskt roligt :o)
Triss i tjejer! Alva, Molly och Hanna :o)

Seth och Mia åkte hem lite tidigare men Åsa, Janne och barnen blev kvar en stund till och då passade grabbarna på att spela lite Wii. Koncentration på hög nivå.

Kram Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar