fredag 2 september 2011

6 åring in da house

Hej!

Idag var det äntligen dags. Hugo sov räv när vi smög in i hans rum strax efter halv sju och sjöng med trötta stämmor "Vi gratuleva, vi gratuleva..." (Alvas version). Den här dagen har han längtat efter läääänge. Det var så mysigt att sitta inne på hans rum i skenet av ett stearinljus och se hans ögon glittra och se mungiporna nästan mötas bak i skallen. Han blev glad över sina presenter och tyckte för stunden att han hade världens bästa och snällaste föräldrar ;o) Jodå, ibland måste man ju få va på topp!

Bästa presenten var som vi hade trott, Lego Batman till Wii-spelet. Direkt som han fick "OK" från oss att springa ner till tvrummet så följde spelet med och han började genast spela. Det var lite besvärligt att få med honom till skolan men idag gick dom en kort dag och då gick det att locka med att han kunde få fortsätta spela när han kom hem.

Just nu är han på kalas. En tjej i hans klass (som han för övrigt är lite småförtjust i) fyller år tre dagar innan honom och hon har kalas hemma hos sig ikväll. Jag och Molly hänger här hemma i väntan på att Hugo ska komma hem och då ska vi åka till Kisa tillsammans med Mia och Seth som också ska med. Marcus och Alva är redan på väg, eller kanske till och med redan framme. Dom åkte "gammsur opeln" dit då den behöver lagas, vilket vi brukar passa på att göra i Kisa eftersom Roger har så fiffiga hjälpmedel. Vi andra kommer dit lite senare som sagt och i morgon bitti....tiiiiidigt ska jag, Marcus och Molly åka till Ullared med Romells. Det ska bli kul. Jag har redan en hel lista med saker som behövs inhandlas. Mestadels leksaker och julklappar.

Nä, nu tycker Molly att jag är extremt osocial. Dags att ta ett litet snack på tu man hand hon och jag. Hoppas ni får en bra helg!


Lillasyster fick lite sympatipresenter, ett ritblock och nya tuschpennor.

Wow, en cool sparbössa!!

Det är svårt att slå in en bandyklubba. Vi försökte intala honom att det i själva verket var något helt annat. Men han gick inte på det...

VA???? NÄ!!!!!

Wiihoo...Lego Batman!!!!

Det var efter det paketet vi utnämndes till världshistoriens bästa föräldrar... Hrm hrm, jodåsåatt!!

Kram Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar