torsdag 22 september 2011

Fotbollsmatch

Hej på er!

Sitter med brorsan och slötittar på tvn. Barnen sover och Marcus är ute och skenar i mörkret. I morgon är skolan stängd och jag hade även fått för mig att dagis skulle stänga men tydligen inte. Men jag tar hem Alva iallafall...det blir enklast så. Inga tider att passa. Endast en lunchdate inplanerad och den ser vi fram emot allihopa. Vi ska åka till Åsbro och hälsa på Marcus på jobbet och sedan åka och käka lunch tillsammans. Det ska bli mysigt!

Igår var det en stor dag. Hugos fotbollslag hade sin första match...mot ett annat lag. Hugo var laddad till tänderna och var så spänd av förväntan när vi kom fram till grusplanen där matchen skulle gå av stapeln. Det visade sig bara att laget dom mötte var en aaaaaning bättre och spöade grabbarna med 20-2. Men inga sura miner från Mosjöarna...närå, inga alls! Hugo som vanligtvis brukar vara den sämsta förloraren och får tokslpel så fort Marcus eller någon annan vinner över honom i fotboll eller andra sporter, lovordade det andra laget i bilen på väg hem och såg redan fram emot nästa match.

En av papporna som var med filmade och tog kort som nu finns på Mosjö SK:s hemsida. Klicka HÄR så kommer du dit om du vill kolla när Hugo och hans kompisar lirar boll. "Vi" är dom svarta :o)
Gräsplanen var översvämmad av vatten så det fick bli match på grusplan.
Lerig på ryggen står Hugo och väntar på att bli inbytt.

Vår fotbollskille! Nöjd, trots nederlaget :o)
Idag när jag hämtade Hugo på skolan såg jag att dom hade satt upp självporträtt på alla i klassen ovanför dörren in till klassrummet. Jag måste ha missat att Hugo har regnbågsfärgat hår...men i övrigt var han sig lik ;o)

Kram Lovisa

2 kommentarer:

  1. Budden! Så fin!!! Mia

    SvaraRadera
  2. Att ni kunnat missa att han har regnbågsfärgat hår?! *fniss* men fin är han och såå lik far sin, har nog inte sett det så tydligt förut.
    Ha en härlig helg.
    Kramisar från oss

    SvaraRadera