söndag 21 augusti 2011

Lite ditt och datt

Hejsan!

Äntligen är familjen samlad igen. Marcus har varit borta fredag-lördag. Han och nio andra grabbar åkte i fredags till Dalarna för att springa Wasastafetten för andra året i rad. Dom var taggade till tänderna och trots ihållande regn så gick det riktigt bra för laget. Dom slog fjolårets resultat med 6 placeringar, från plats 29 till plats 23 bland herrlagen och förbättrade tiden med en dryg kvart. Bra jobbat!

I morgon är det alltså dags för Hugo att börja förskoleklassen. Jag trodde aldrig att vi skulle få isäng barnen i okej tid ikväll efter en låååång sommar då dom har lagt sig sent och vaknat sent. Men jag tror att HUgo var lite spänd ändå över morgondagen och längtar efter att få träffaalla sina kompisar igen så han låg nerbäddad i sängen redan innan klockan åtta ;o)

Alva är riktigt, allvarligt och ordentligt avundsjuk på Hugo och totalt oförstående över varför hon inte också kan få börja dagis samtidigt som storebror. Men eftersom att vi har anmält henne till något som heter "Allmän Förskola" så får hon inte börja dagis före den 1 september. Detta beror på att hon numera går sina 15 timmar/veckan gratis (för att jag är hemma och är mammaledig med Molly) men för att hon ska få göra det så har hon speciella perioder hon måste följa. Vi måste tex ta hem henne den 31/5 och ha henne hemma till den 1/9. Därav ytterligare 1 1/2 ledig vecka till för den unga damen. Och hon är inte alls glad över situationen!
Nä, nu ska jag packa färdigt Hugos väska med extrakläder, matssäck och inneskor. Sen blir det att gå och göra sig iordning och krypa ner i sängen. För nu är det även slut med sena kvällar och sovmornar för mamman. Nu börjar allvaret och tråkiga tidiga mornar. Men just imorgon ska det nog gå bra...då är vi nog alla på helspänn inför den spännande skoldagen :o)

Mystjejer!
Molly gillar mer och mer att ligga på golvet och rulla från rygg till sida.
Alva i sitt nya diadem och halsband. Vår lilla primadonna :o)
Hugo idag innan han drog iväg på kalas hos Noa. Cooling!!


Kram Lovisa

1 kommentar:

  1. Cool kille och söta tjejer.
    Hoppas första skoldagen gick bra.
    Kram

    SvaraRadera