lördag 13 augusti 2011

Kaffemys

Hallå där!

Vi är och hälsar på hemma hos mina föräldrar i helgen. Dom har nyligen flyttat från Katrineholm till Surahammar och det här är första gången vi ser det färdiga resultatet av flera månaders renovering. Dom har verkligen fått det kanonfint. Väldigt stilrent och modernt. Det är snudd på att jag blir lite sugen på att börja ändra om där hemma ;o) (men det ska vi inte, så du behöver inte börja svettas över det Marcus om du läser det här).

Nu sitter vi nere i den stora, ljusa och fina källaren och dricker eftermiddagskaffe och tittar på Toy Story 3 med barnen.

Ikväll kommer syrran och hennes familj förbi på lite grill. Ska bli mysigt. Imorgon åker vi hem igen för att möta en ny vecka. Sista veckan innan Hugo börjar Förskoleklassen. Jag vet inte vem som tycker det ska bli roligast...han eller jag? Han ser fram emot att träffa alla sina kompisar igen efter mååååånga veckors ledighet. Jag tycker det ska bli kul att införskaffa allt som behövs när man ska börja skolan. Ryggsäck, pennskrin, gympakläder, bänkpapper...you name it! Det var det roligaste jag visste när jag var liten, att inför varje ny termin få köpa nya pennor, block och bänkpapper, och det sitter fortfarande i ;o)



Fika, lördagsgodis och filmtajm med mormor och morfar, uppkrupen i soffan. Det är alla tiders det :o)


Molly och Marcus är självklart också med.


Nya fin möbler, ny täljstenskamin, ny TV och så Toy Story 3

Kram Lovisa

3 kommentarer:

  1. Åhå, pass på, hon är tebax!

    Kul!

    //Bonnfrua

    SvaraRadera
  2. Tyvärr måste jag göra dig besviken. De har inte bänkar, de sitter vid vanliga bord... Och har pennor i burkar istället. Inte får man sätta skyddspapper på böckerna heller. Det var bättre förr! Hahaha.

    SvaraRadera
  3. Tack Lovisa säjer vi på srygghetsboendet
    KRAM

    SvaraRadera