söndag 17 maj 2009

Hopp, hopp, hopp...
Idag har vi hoppat studsmatta så att magen nästan har vänt sig ut och in. Ungarna har varit som galna i att hoppa idag...dom har sprungit runt och jagat varandra och brottats samtidigt som dom har fnittrat som två små tjejer. Vädret har varit underbart hela dagen och vi har passat på att vara ute så mycket som möjligt. Vi har haft picknick på tomten, ätit lunch ute i solen, studsat, gungat, ja helt enkelt bara njutit av en skön söndag.

Det blev pannkaka till kvällsmat idag. Mycket uppskattat av barnen som hela tiden bad om mer. Skönt att se dom äta ordentligt...tycker annars att dom är ganska små i maten. Men inte idag inte. Jag får nog börja grädda pannkakor lite mer ofta. Det blir även bra som matsäck till Hugos utflykt imorgon...perfekt!

Hugo hittade en nyckelpiga som han satt och undersökte en lååång stund innan den flög sin kos.

Alvas blonda kalufs blev lite smått statisk av att befinna sig på en studsmatta ;o)



Imorgon startar en ny arbetsvecka. Ska bli skönt med bara fyra arbetsdagar...torsdagen ska vi nog spendera i Katrineholm med mina föräldrar. Pappa fyller nämligen år på onsdagen vilket vi vill passa på att fira. Helgen tillbringar vi tillsammans med familjen Cedermark i Vimmerby och Astrid Lindgrens värld. Längtar och hoppas att det blir lika fint väder som i helgen...fast gärna lite mindre blåsigt.

Hoppas ni får en bra vecka. På återseende!


Kram Lovisa


1 kommentar:

  1. Hej! Oh, vad mysigt! Jag önskar vi hade kunnat vara med =) Längtar efter er!!!
    Kramar!

    SvaraRadera