fredag 19 juli 2013

Snabbis

Hej på er!!

Oj...vad glest med inlägg. Sorry! Men här går det för runt ;-) Semestern levererar om vi säger så...Vi har det så skönt och så bra och det händer så mycket (fast vi har även mycket slötid) hela tiden så jag hinner inte riktigt blogga.

Påbörjade ett inlägg med kamerabilder imorse...men blev avbruten, så det får jag fortsätta med ikväll (om jag hinner...hehe).

Nu slänger jag in ett litet livstecken i form av ett snabbinlägg...snart får vi middagsgäster så jag måste fortsätta förbereda maten.

Men tänkte att jag kunde tipsa om några av våra favvosar som brukar finnas i grillbuffén hos oss på somrarna :-)

Till vänster ser du baconlindade dadlar. Såååå gott!! Du gör dom precis som dom heter...linda in dadlarna en och en i en baconskiva...och Voila!! Gott!!

Uppe i högra rutan hittar du tärnad ölkorv. Jag brukar köpa flera olika smaker och blanda i en och samma skål. Det blir som en rysk ölkorvs roulette kan man säga :-) Du vet inte vad du får i munnen.

Och så till sist så har vi en god mango och papayasalsa. Oh heaven!! Tärna 1 mango, 1 papaya och 1 avocado smått. Hacka ner en halv liten purjolök och kläm en halv lime över och salta och peppra slutligen efter tycke och smak. 

Hoppas det smakar :-)

Ett annat måste då vi grillar är självklart också halloumiost!! Min absoluta favvo :-)

Men den kan jag inte visa på bild för den har jag inte hunnit göra än...

Vill även visa dig en liten bild från igår kväll. Jag och mina Mosåsmammor hade en "Girls night out" igår och käkade mat på Strömpis och kollade in Fashion Pack (eller sitter det ihop?? Fashionpack?!?! Oh well...) En Dragshow!! Såååå bra och underhållande :-) En underbar batteriladdarkväll helt enkelt! Man kan behöva en och annan sån som trött och schleten småbarnsmorsa ;-)

Alla fina tjejer uppradade och så en bild på den gudomliga Caesarsalladen...mmmmums...och så lilla jag. "Todiloooo!"

Nä, nu ska jag snöra på mig förklädet igen och fortsätta med maten. 

Hoppas du har det bra där du är!!

Kram på dig!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar