torsdag 25 november 2010

Ljus i vårt hus


God kväll vänner!

Vad gör jag uppe?? Borde egentligen gå och sova, men jag är som vanligt för sent ute med att fixa grejer så nu sitter jag här, på tok för sent och pysslar med saker inför helgen.

På lördag är det julmarknad på Adolfbergsgården. Jag, Maria och Gudrun har dragit i trådarna inför årets marknad och det är endel att stå i. Jag har bland annat varit ute i butiker och raggat gratisprodukter till vårt barnlotteri. BR-leksaker är en prima affär, det måste jag säga. När jag gick in där och frågade om dom kunde tänka sig att skänka några gratisleksaker kunde jag aldrig drömma om den mängd som killen jag pratade med erbjöd. Med några knapptryck på datorn hade butikschefen gjort en beställning och en vecka senare fick jag komma och hämta en låda med 48 jojosar, 25 ritblock med kritor och 7 hopprep. Inte illa!!! Jag hoppas att barnen som kommer och köper lotter blir glada för sina vinster (det finns en hel del annat smått och gott också).

Ni kommer väl på lördag hoppas jag!! Ja, ni som bor i närheten har väl lite lättare för att komma...alla är självklart välkomna men jag kan tänka mig att det blir lite bökigt att ta sig iväg om man bor långt borta. Kan i och för sig tipsa om några saker som går att handla över internet i så fall. Min syster och hennes kompis Maria har en hemsida där dom säljer fina betonggrejer och virkade saker. Dom kommer på lördag och ska sälja sina fina julsaker på marknaden. En jobbarkompis syr helt fantastiska barnkläder och hon kommer också att sälja endel på lördag, så har ni inte möjlighet att komma på julmarknaden kan ni ändå handla grejer över nätet. Bra va?!

Ikväll är enda kvällen jag hinner att pynta här hemma för sen är jag fullt upptagen med julmarknaden imorgon och på lördag, så därför har jag sprungit runt och flyttat omkrina stakar och stjärnor i fönstrena hela kvällen. Nu tror jag att jag börjar bli nöjd, men fortfarande saknas det några stjärnor som jag tror att jag och barnen ska åka och införskaffa imorgon efter dagis.

Alla lampor ger ett så underbart sken! Jag gillar stjärnor bäst, men samtidigt är det så charmigt med de gamla hederliga stakarna i fönstren. Längtar riktigt mycket efter jul nu...allra mest efter att få vara ledig och umgås med familj och vänner. Men, allt har sin tid och den som väntar på något gott...ja ni vet.

Nä, nu får det vara slutpladdrat!

Sov så gott, och på återseende. Då får jag berätta hur marknaden gick och så lägga in lite härliga bilder från i tisdags då jag och barnen åkte till Katrineholm för att träffa Linnéa och tjejerna som kommit ner från Lycksele för att hälsa på.

Hallfönstret!

Köksfönstret!

Vardagsrumsfönstret!
Kram Lovisa

2 kommentarer:

  1. Det blev ju rikrigt adventsfint hos er. Tack för kvällsfikat.
    Blev stående en bra stund vid en bilolycka på vägen hem.
    Lycka till med marknaden. fantastisk affär som sponsrar så mycket, inte illa.
    Ha de´ gott
    Kram från oss. (snöar fortfarande här, fnyker)

    SvaraRadera
  2. Mysigt med julmarknad! Måste också ta tag i adventspiffandet i helgen. Så mysigt med skenet från alla sjärnor i fönstren!

    Ha en fin kväll! Kraam /Katta

    SvaraRadera