söndag 11 juli 2010

Sura miner i värmen!

Idag har det varit löjligt varmt här ute i Mosås! Säkert inte bara här...jag är mycket väl medveten om att solen har stekt nästan alla svenskar idag. Men oss slog värmen ut fullständigt! Vi har inte orkat med något alls idag. Vi hade många planer och goda intentioner att fortsätta måla på huset idag och få ordning på tomten här hemma men både jag och Marcus kraschade i varsin fotölj ute på altanen efter frukosten och återfick aldrig krafterna igen.

Istället för att måla åkte vi till leksaksaffären och införskaffade en ny pool till barnen. Fjolårets måste ha blivit uppäten av myrorna i källaren eller så slängde vi den av någon anledning i höstas för jag har letat med ljus och lykta och inte hittat den! Och idag när termometern visade på 30+ så var det definitift rätt tillfälle att införskaffa en svalkande pool. Vi har legat och guppat i den alla fyra...jag faktiskt även Alva, den lilla badkrukan.

Värmen för inte bara med sig sköna dagar i solen, brunmålade kroppar och ljusa kvällar...med värmen kommer också det dåliga humöret, iallafall hemma hos oss. Sura miner, trotsiga kommentarer, retliga knuffar och gnälligt tjat har det varit gott om idag vilket har tärt på både mitt och Marcus tålamod. Så nu såhär på kvällskvisten känner man sig ganska urlakad. Men när barnen väl ligger däruppe i sängen och är sådär underbart rödrosiga, sömniga, smällfyllda med pussar och kramar och doftar sommar då glömmer man fort bort allt gnabb man har haft tidigare under dan.

Vem kan tro att det gömmer sig två små surkartar och bråkstakar i dessa två små änglar?

Marcus blev nerbrottad och dränkt med vatten...av en 4åring och en 2åring :o)

Helt plötsligt försvann dom och jag kunde inte hitta dom någonstans!

Alva tittar på TV på sitt eget speciella vis :o)

Tröööööött!!!
Kram Lovisa

2 kommentarer:

  1. Ja du, här har också varit varmt, vi har inte gjort många knop heller, förutom att dad varit iväg och spelat i em.
    Tur att det är semester, snart iaf för vissa.
    Kramisar

    SvaraRadera
  2. Ja pust vad varmt det varit idag... skönt med ett svalkande dopp! Kul att se Alva i plurret =0) Den lilla badkrukan!
    Må så gott!
    Kramar till er alla!

    SvaraRadera