måndag 12 juli 2010

Bröllopsdag!

Äntligen lite svalka! Sitter i tv-rummet med fönstret vidöppet och det blåser faktiskt lite svalkande och skönt. Idag har det varit fortsatt varmt. Barnen och jag har varit iväg och gjort lite ärenden på förmiddagen, svalkat oss i poolen och haft kompisar på besök. Hugo ringde hit sin kompis Linus och jag fick sällskap av Eva och hennes 2-åring Tage. Hugo var lyrisk då Linus lärde honom hur man gjorde frivolter i studsmattan. Dom hoppade och gjorde volter så att dom blev skyblöta av svett.

När Marcus kom hem från jobbet åkte vi till Romells som skulle få sitta barnvakt åt barnen ett par timmar medan jag och Marcus åkte ner till stan för att gå ut och käka på restaurang. Idag firade vi nämligen sju år som gifta. Vi har inte haft tid att planera något jätteavancerat för att fira sju lyckliga år tillsammans så det fick bli en middag på tu man hand på en solig uteservering. Och mer behövs egentligen inte...bara att få ha ögon för varandra och få sitta ner och prata med personen man älskar i lugn och ro över en bit mat i ett par timmar räcker som bränsle ett bra tag framöver.

Hanna och Alva plockade hallon.
Det gjorde även Hugo och Noa.

Mmmmmums!

När vi kom för att hämta barnen möttes vi av ett rungande; Neeeeeeej!!!! Barnen hade så kul hemma hos kompisarna så dom ville absolut inte följa med oss hem. Tror jag det...för dom såg ut att leka en jätte rolig lek ;o)

Det traditionella bröllopskortet! Så här glada och galna blir man när man får skrika BAJSKOTTE!!!!
Kram Lovisa

2 kommentarer:

  1. Stort GRATTIS till er finaste Lovisa o Marcus önskar Mamma/Pappa Svärmor/Svärfar.Vi ses ju snart.Pussa på era guldklimpar.Kramar Mamma o Pappa

    SvaraRadera
  2. Vi vill också säga GRATTIS. Det tradiotionella kortet blev ju jättefint. Ni är en mycket fin och härlig familj. Lycka till på resan också.
    Kramisar från oss

    SvaraRadera