fredag 2 juli 2010

Semester

Vilket antiklimax det blev! Vad som skulle bli en efterlängtad och skön dag känns såhär i efterhand som ett enda stort "Jaha?!" Det började med att jag har gått och blivit kanonförkyld. Har jobbat med täppt men samtidigt rinnande näsa och så en massa nysattacker på det hela dan idag. Det slutade med att jag fick be samordningen ta bort mitt sista uppdrag för dagen för jag kunde inte jobba i det skicket jag var i. Så min sköna känsla av att kliva ut på trottoaren som en "fri kvinna" infann sig aldrig...

När Marcus kom hem så gav han sig på att skrapa gaveln på huset. Vi har hyrt en skylift den här helgen så det gäller att passa på och vara effektiv. Svärmor kommenterade mitt förra inlägg med en så klockren kommentar; "Semester... nu ska ni bara njuta och koppla av. Hoppas bara inte din man är för mycket lik min man....*fniss*. Det finns en ganska stor risk att han är väldigt lik sin far i det avseendet ;o) Så jag kommer nog inte se röken av honom de här veckorna...men fint kommer det bli här hemma! Detta, att Marcus blir så uppslukad av sitt projekt gjorde att vår planerade sushikväll för att fira att jag har fått semester fick stryka på foten...suck! Men jag är inte bitter ;o) Det kommer fler kvällar...för nu är det ju som sagt SEMESTER!!!

Mums för saftig och svalkande melon!

Min älskade handyman!


Kram Lovisa

3 kommentarer:

  1. Jaha du kära svägerska, välkommen in i klubben! Klubben för de snorande, hostande kvinnorna med en man som bara jobbar, trots eventuell semester.
    Just nu är det du, jag och mummen. Fler som vill vara med?
    Nej, trodde väl inte det! ;-)

    SvaraRadera
  2. Hoppas ni fick en skön dag vid vattnet och att mannen hann vad han planerat.
    Kramis

    SvaraRadera
  3. Oj oj, stå vid en gavel i en skylift en sån här dag... hoppas det är skugga... Hoppas du kryar på dig och att ni får en fin semester, trots jobb och sånt och att du inte har ett dagis därhemma ;o)
    Hoppas vi kan planera in en twilight eftermiddag/kväll någon gång, när eclipse kommit ut också. Visst vore det härligt!!!???
    Kram min fina svägerska!

    SvaraRadera