tisdag 15 juni 2010

Utflykt!

Alva är en dam med bestämda åsikter. Ibland får hon som hon vill...ibland inte. Men idag kunde jag inte streta emot när hon sömndruket tittade upp på mig när hon nyss hade vaknat och sa; "Mamma idag äj det min tur gå på utflykt, inte Hugo!". Hugo hade nämligen sin utflykt igår till Alvas stora förtret och sedan dess han hon tjatat om att själv få ha picknick.

Eftersom att hon fortfarande inte är helt kry så kommer hon att missa utflykten som hennes kompisar ska på imorgon med dagis, så därför tyckte jag att vi kunde lyxa till det idag och packa en rygga med lite fika och gå till lekparken. Lite friskluft har väl aldrig skadat när man är sjuk!?

Hon var fortfarande relativt pigg när vi gick iväg, men det tog nog på krafterna att gunga och klättra i klätterställningen. Så efter att vi hade fikat och fått trevligt sällskap av en dagiskompis och hans mamma och nyfödda lillebror så traskade vi hemåt och då tog det inte många minuter innan Alva snarkade högljutt i vagnen.

Kram Lovisa

4 kommentarer:

  1. Cornelia saknar sin vän Alva och speciellt imorgon när det är utflykt.. Hoppas hon kryar på sig snart!! Vilka otroligt fina kort du tar!! Krya på sig kramar från oss!!

    SvaraRadera
  2. Stackars liten som är sjuk och när det är utflykt på dagis, trist. Men det var ju bra att ni hade en liten picknick i lekparken.
    Hoppas gumman kryar på sej och storebror inte blir sjuk.
    kram på er

    SvaraRadera
  3. Kindevaågsfika ser jag: Bullar och Ballerina!
    Hoppas er lilla adm kryar på sig snart!
    Kramar

    SvaraRadera
  4. Härliga picnicbilder =0)
    Blommorna du har i din rabatt heter "Silverarv" och den gröna är en funkia av något slag.
    Hoppas ni piggar på er snart!
    Krama på barnen från moster!
    Linda

    SvaraRadera