söndag 13 juni 2010

Arla morgon!

Det var tungt att kliva upp klockan 6 imorse när vi visste att vi egentligen var lediga. Men vi var tvugna att komma iväg från Kisa tidigt för att hinna hem till kyrkan för att fixa med fikat. Det var vår tur idag. Alva och jag somnade om i bilen, vilket inte alls är otippat. En bil i rörelse fungerar som sömnmeddel på mig...och Alva (som ikväll visade sig ha feber) var trött och hängig så hon somnade av ren utmattning.

Hugo fick följa med Alfred hem efter kyrkan idag. Jag, Marcus och Alva åkte förbi MAX och köpte med oss lunch eftersom att ingen utav oss hade ork att ställa sig och laga mat. Marcus klippte gräsmattan medan jag packade ur bilen och tog en vända med kameran i trädgården. Alva lekte med vatten och var nöjd med att skrota runt i godan ro.

Vid femtiden åkte vi hem till Göranssons för att käka grillkorv och hämta hem Hugo. Vi var en hel drös som hängde på deras altan och grillade och hade trevligt. Barnen spelade fotboll, hoppade studsmatta och gungade så dom somnade utan några som helst problem när vi kom hem för en stund sedan. Eller, njaaa...Hugo var tvungen att se färdigt en fotbollsmatch i superettan först så jag fick lägga Alva i väntan på att matchen skulle ta slut :o)

Alva och jag blir hemma imorgon eftersom att hon visade sig ha feber som sagt. Vi får se om jag får iväg Hugo till dagis när han får veta att jag och lillasyster ska var hemma. Han är i stort behov av semester han också...att få sova ut på mornarna, hasa runt i pyjamas hela dagarna och bara vara leeeedig, så det är en hel del protester när vi ska gå till dagis nuför tiden. Men den sedvanliga utflykten på måndagsförmiddagen och bollek på eftermiddagen kanske lockar...vi får se?!

Lycklig liten hjälpreda!

Det här är mina absoluta favoritblommor i hela trädgården...men jag minns inte vad dom heter.

Visst blir man glad när man ser dom...så otroligt vackra!

Samma blommor fast ur grodperspektiv.

Vattenlek.
Kram Lovisa

3 kommentarer:

  1. Oh nä, är hon sjuk igen skruttan! Tåkl hon inte Kisa-luften???
    Vilka underbara bilder du tar, och vad mysigt ni verkar ha haf det i skogen och Moby!
    Ha en bra vecka nu, trots allt!
    Kram Bonnfrua

    SvaraRadera
  2. Aj,aj då, sjuk igen.Hoppas det går över fort.
    Ha en bra dag.
    Kram

    SvaraRadera
  3. hallå! måste berätta ang de vackra små vita blommorna... förra året fick jag helt otippat för mig att försöka få i ordning på vår helt kaotiska trädgård, tänkte börja med vårt stenrös som jag tror har hög potencial...gick till trädg.aff o köpte många plantor av en jättesöt vit blomma (din blomma), tänkte om jag köpte först så skulle inspirationen flöda...lite dyrt blev det, men fint skulle det bli.
    Så kom jag hem o fick långa näsan när jag insåg att hela stenröset är översvämmat av den vita sortens blommor...blev att rensa skottkärrevis av vita blommor, för att sedan sätta ner dyra plantor;)! Kram på er o krya på lillskruttan

    SvaraRadera