tisdag 20 oktober 2009

Turkiet del 4

Här kommer den fjärde och sista delen av vår Turkietresa. Vardagen och tröttheten har kommit ikapp mig så därför har jag inte orkat blogga de senaste kvällarna. Jag orkar noginte skriva någon längre novell ikväll heller så ni får helt enkelt hålla till godo med några bilder bara.

Hugo blev trött av att bada och somnade under en handduk på min solstol.

Alva och Marcus där vi är vana att se dom...i skuggan!

Hugo och Alva i färd med att få krama om clownen Coco.

Sista kvällen med gänget...

Så här skönt hade barnen det hemma i vår lägenhet under tiden.

Sista natten spöregnade det och på himlen utspelade sig ett skådespel utan dess like. Vi hade svårt att sova för det blev strömavbrott var 5-10 minut vilket gjorde att lampan i sovrummet tändes och bländade oss där vi låg och försökte sova.

Sista lunchen på hotellet.

Eftersom att våra planer på att sola och bada gick i stöpet vår sista dag så åkte vi istället in till Alanya och gick runt i ett köpcentrum där dom hade ett mini "Lek och Buslandet". Barnen fick leka av sig en stund vilket var behövligt med tanke på allt stillasittande som vankades under hemresan.

Alva fick lift med Spindelmannen i hans vrålåk.

När det var dags att åka iväg med bussen till flygplatsen kom Bamse förbi för att vinka av alla barnen. Hugo gav honom en stor och mysig kram och Alva var generös med slängkyssar.

Efter en lååång och intensiv dag somnade tillslut Alva på planet...på golvet vid våra fötter!
Kram Lovisa

2 kommentarer:

  1. Alltså, vad mysigt ni verkar ha haft det! Man blir s sugen på att åka iväg när man ser alla fina bilder. Ni var verkligen värda att få ha en härlig semester!!!
    KRam Mia

    SvaraRadera
  2. Mycket bra gjort av Alva att ens få plats där på golvet! Flygplan är ju inte kända för massor av plats kring benytan!

    SvaraRadera