fredag 16 oktober 2009

Turkiet del 3

Vi trivdes väldigt bra vid poolkanten och spenderade de flesta dagarna där. Men havet och stranden låg bara ett stenkast från hotellet så vi passade självklart på att besöka dom också en dag. Vattnet i havet var varmare än vattnet i poolen vilket kändes bra för två badkrukor så som mig och Alva. Barnen gillade vågorna och att titta på båtarna som åkte förbi och skärmflygare och fallskärmar som seglade runt uppe i luften.

Vår lilla strandflicka.

Grannhotellet låg inte så illa till.

Längst ute på bron fanns det solstolar för dom som ville ha lite lugn och ro.

Hanna, Noa och Huga.




Hugo badar i havet.



Marcus och Alva

På kvällen åkte vi in till Alanya för att testa restaurangerna där. Självklart blev det endel shopping. Det gäller att ha ett bra pokerface och våga pruta för dom gör allt för att blåsa en på pengar.

Vi köpte en spindelmannentröja till Hugo med en luva man kan dra för ansiktet...precis som Spindelmannen. Lyckan var total!

Alva och jag.

Frukostdax.

Alva axlade manteln som förste knuffare :o)
Kvällsutsikt från en av hotellets restauranger.

Hela det härliga resesällskapet, familjen Romell och Familjen Kindevåg.

På kvällarna när barnen hade somnat turades vi om att springa över till varandra för att fortsätta umgås. Vi spelade spel, pratade och åt lite gott. Jag vet inte om Marcus hade blandat penicilin och cola den här kvällen, men han lyckades inte riktigt hålla sig kvar på stolen. Vad jag skrattade gott! ;o)


Fortsättning följer.
Kram Lovisa

1 kommentar:

  1. Mmmmmm, härliga brunbrända människor vid blått vatten... bara lite avis... kanske... :-)

    SvaraRadera