torsdag 15 oktober 2009

Turkiet del 2


Då var det dags för fortsättningen av vår resa. Vi har som sagt verkligen haft en underbart skön vecka med många lata stunder i solen. Barnen har näst intill bott i vattnet och har utvecklats för varje dag när det gäller deras simkunskaper. Mot slutet av veckan kunde Hugo simma runt i mellanpoolen utan puffar och hålla andan under vattnet. Han visade sig till och med kunna titta under vattnet och tyckte det var skoj att simma runt och jaga mina fötter på botten.
Det fanns en liten butik på hotellområdet dit vi gick varje morgon för att köpa bröd, yoghurt och juice till frukost. Det fanns även ett fruktstånd vid entrén där vi kunde köpa färsk frukt. Barnen gillade de saftiga vattenmelonerna som fanns att köpa där...tre gånger så stora än dom vi är vana att köpa hemma på Willys. Här sitter Alva och kalasar på just vattenmelon vid poolen.

Marcus och barnen tar igen sig efter lunchen innan det är dags att ge sig iväg ner till solstolarna och det 27 gradiga vattnet igen.

Hugo gör sig redo för en åktur i vattenrutschbanan.

Här gillade barnen att hålla till, i mellanpoolen. Här fick dom vara utan armpuffar till deras stora lycka. I stora poolen, som ligger bakom bron, gällde en annan regel- armpuffar och vuxet sällskap.

Hugo lärde sig att göra kanonkulan. Jag vet inte om man hör hans kommentar till Hanna? "Vi är vänner Hanna" och sedan simmar dom åt varsina håll ;o)
Mitt ute i ingenstans.

"Förfest" i Micke och Ann-Sofies rum innan kvällsmaten. Chips och salta pinnar. Det är semesterfasoner det ;o)

Underbara ungar som lekte fantastiskt bra ihop. Inget bråk och tjafs på en hel vecka...

Sådan mor, sådan dotter...

Ja...vad säger man?!

Kvällsunderhållning. Clownen Coco! Alvas nya favoritfigur.


Fortsättning följer.
Kram Lovisa


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar