fredag 24 augusti 2012

Skoälskare

Hej på er!

Sitter i soffan och myser med Molly. Hon hämtade filten och kurade ihop sig bredvid mig i soffan. Jag försöker få lite filt jag också...men hon roffar åt sig hela för sig själv ;-)

Hugo och Alva är ute och leker med tidigare nämnda grannbarn. Jag är inte överförtjust...men jag har ett trumfkort att plocka fram om en liten stund. Nämligen "Fredagsmys"! Ungarna skulle inte vilja missa fredagsmyset för allt i världen. Så jag ska strax ropa in dom :-)

Molly har fattat tycke för skor :-) Hon springer ut i hallen och hämtar skor. Vilka som helst. Egna eller andras. Hon är värre än en busig hundvalp. Man kan hitta skor överallt i huset. Oftast kommer hon dock med sina egna och så ska hon ha hjälp med att sätta på sig dom. Oftast brukar proceduren följas av ett starkt önskemål att få gå ut. Hon kan stå och skrika och slå på dörren tills hon får som hon vill. Inte alls enerverande!! (ja, jag är ironisk!)

Och får hon bestämma så ska hon dessutom springa runt i sina skor inomhus hela dagarna. Jag får knappt ta av dom vid blöjbyte. Då får hon psykbryt. Och jag med!! :-)

Men söt är hon. Hur som helst!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar