måndag 27 augusti 2012

Å så var helgen över

Hej hej!

Det har varit en intensiv men rolig helg. Så intensiv så att jag skulle kunna somna ståendes. Faktiskt :-)

Fredagskvällen spenderades hemma i tv-soffan. Alla samlade. Så ovanligt så barnen undrade om inte pappa faktiskt hade glömt bort att han skulle vara någon annanstans just då?

För så har det faktiskt varit den senaste tiden. Marcus har inte spenderat så mycket tid hemma. Och har han varit hemma så har han suttit inne på kontoret och jobbat. Men så är det väl lite att börja på nytt jobb. Och så har han endel att fixa med då han har hand om kyrkans bokföring mm.

Men en mysig fredagkväll fick vi iallafall :-) På lördagen åkte Marcus och Alva ut till Götabro för att vara med på församlingshelgen där. Det är typ som en Kick-off :-)

Själv agerade jag fotbollsmorsa då Hugos fotbollslag hade Poolspel i Östansjö. Dom spelade fyra matcher. 1 vinst, 3 förlust. Lite surt för grabbarna som kämpade på så bra. Dom har blivit så duktiga!!

Efter Poolspelet åkte vi och käkade på "Gyllene måsen" och sedan marsch hem och duscha innan vi slöt upp med övriga familjen ute på Götabro.

En härlig helg med vänner och församlingen. Det fanns aktiviteter för barnen så dom såg vi inte röken av :-)

Idag var det dags för skola igen. Det är sista veckan för mig och tjejerna hemma. Nästa måndag drar Mollys inskolning igång och Alva får komma tillbaka till sitt efterlängtade VideUngen.

I eftermiddags var vi uppe hos Therese och barnen och hälsade på. Dom hade en hoppborg på tomten där barnen fick hoppa och leka en stund.

Jag har fått frågan flera gånger under sommaren om Hugo har varit anfallsfri. Och har gladeligen kunnat svara; Jaaaadå, ända sedan april :-)" Men idag var det dags igen. I hoppborgen :-(

Men det gick bra. Han piggnar till relativt snabbt ändå efter ett anfall. Men det är bara så tråkigt att det ska behöva hända.

Nä. Nu är dr dags att ta tag i sängläggningen av de två stora. Kram på er!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar