söndag 10 juni 2012

På date

Hej hej!

Ikväll har vi varit lite busiga. Marcus och jag. Vi har varit på restaurang och gått på bio. En söndagkväll! När det är skola och jobb imorgon igen och det vardagliga lunket drar igång.

När vi fyllde år fick vi i present av Mia och Stefan att få gå på bio och samtidigt utnyttja dom som barnvakter. Idag slog vi till!

Först gick vi på restaurang och åt god mat. Sen gick vi till bion och tog en kaffe och glass och satt och pratade innan filmen började. Supermysigt! Vi såg Snow White and the Huntsman. Såååå bra!!! Gå och se den om du inte redan har gjort det.

Här hemma hade set visst gått jätte bra, ända fram till sista timmen. Då vaknade visst Molly med magknip och skrek, fes och rapade om vartannat. Vi har aldrig varit med om just DET förut och särskilt inte Hugo och Alva. Så dom hade visst blivit ledsna då dom såg att Molly var ledsen.

Efter att ha pratat med Alva i telefonen så hade hon lugnat ner sig och så småningom även Molly. Så när vi väl kom hem så var allt i din ordning igen. Stackars Mia! Vilken cirkus :-) Men hon är en klippa och var hur cool som helst! :-)

Imorgon ska jag försöka hinna blogga lite mer om MiniVättern och så ska jag visa er min Morsdagspresent ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar