onsdag 27 juni 2012

Idag

Hej hej!

Är det sommar nu? Vågar man hoppas? Idag har det iallafall varit soligt. Men blåsigt, så det har inte varit så varmt.

Jag fick ett ryck på förmiddagen och gav mig på att klippa gräsmattan. Hugo smet över till en kompis, Molly sov och Alva lekte på behörigt avstånd hela tiden. Perfekt tillfälle att klippa gräset på :-) Det är en sån underbar känsla efteråt när man står och tittar ut över tomten och den ser snygg och fräsch ut :-)

Efter lunch fick vi med oss Sofi och barnen till Lek & Buslandet. Hugo och Alva har längtat länge på att få åka dit och idag var det äntligen läge. Dom stod och hoppade jämnfota i hallen av lycka när vi kom fram :-)

Men det är ju ett lustigt ställe det där egentligen. Ungar springer runt med ögon stora som pingisbollar och sockernivån i blodet är skyhögt på alla. Våra barn bönade och bad om att få varsin slush till fikat. DET om något är sött och sliskigt och speedar upp barnen till att bli värre än Duracellkaniner. Men det är klart barnen ska ha socker!! Eller hur? ;-)

Molly gillade Lek & Buslandet skarpt! Hon sprang runt och spanade på allt och skulle testa det mesta. Jag försökte ta kort på henne men hon var aldrig still så alla kort blev suddiga :-)

Efteråt åkte vi hem hit och käkade pizza. På Parkhallen sålde dom dessutom jordgubbar för 15:-/L så jag slog till på 4L som vi kalasade på till efterrätt. Mmmm mums!! I skrivande stund så smaskar vi faktiskt på några till. Och det finns till och med en låda kvar till frukosten imorgon :-) Härligt!!

Nä, nu ska jag snusa på en jordgubbsätande Hugo som har krupit upp bredvid mig i soffan :-) Han sitter och hejar på Portugal som spelar semifinal mot Spanien.

Må så gott och ha det så bra :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar