fredag 29 juni 2012

Blandat

Hej hej!

Åh vad trött jag är. Och ont i ryggen har jag också. Blääää! Jag har slarvat med träningen och det känns på en gång i kroppen. Och min rygg tar stryk på en gång. NÄ...skärpning Lovisa!! Dags att sluta fisa i soffan och börja röra på sig igen.

Ikväll har vi haft fredagsmys hemma
hos Mia, Stefan och Seth. Jättemysigt!! Tyvärr så är Molly febrig och hängig så vi blev inte så långvariga för hon satt och halvsov i mitt knä, varm som en kamin. Då kändes det bättre att åka hem och lägga henne i hennes egen säng. Hoppas hon piggar på sig snart. Det gör ont att se henne så hängig :-(

Annars då? Här kommer en liten bildkavalkad av mobilbilder från de senaste dagarna.

Hugo hade avslutning med fotbollslaget igår. Det vankades föräldramatch som vanligt och barnen vann överlägset. Det var nog bäst så...för husfridens skull ;-)

Hugo är en livsnjutare av rang ;-) Han har kommit på att det är riktigt skönt att sitta med fötterna i blöt. Just nu sitter han och gläpper mellan Gladiatorerna och Friidrotts-EM samtidigt som han plaskar med fötterna i det sköna varmvattnet :-)

Härom veckan satte vi upp markiser på Hugos sovrumsfönster och köksfönster. Vilket "Halleluja moment!!!" ÄNTLIGEN kan vi sitta och äta middag i köket när solen skiner :-) Det blev fint tycker vi.

Härom kvällen hittade jag Alva och Marcus på golvet (!) på Alvas rum. Dom hamnade där när det var dags för att läsa kvällsboken :-) Varför ligga i sängen och läsa som alla andra liksom?? ;-)

Igår när Cornelia sov över hos oss så var det ganska varmt och skönt mitt på dan. Barnen ville absolut springa i vattenspridaren. Och det fick dom självklart. Men med en liten "twist"...vi lade den under studsmattan och det blev en extrem HIT!

Avslutar med en bild på en febrig Molly. Söt som socker även som sjukling :-)

Kram på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar