torsdag 3 maj 2012

Loppis

Hej på er!

Nu när Molly äntligen blivit feberfri och sitt gamla vanliga glada jag, då var det dags för att ta spruta igen. Barnmorskan tyckte att vi skulle ge henne en spruta mot mässlingen och röda hund osv INNAN utlandsresan. Egentligen är det en spruta hon ska få på 1 1/2 års kontrollen men vi tog den alltså idag istället.

Så fort Molly kom in i rummet och såg barnmorskan så bröt hon ihop. Känslan från i måndags och de två fruktansvärda sprutorna hon fick då fanns nog för färskt i minnet :-) Stunpan!

Men det gick bättre idag. Hon är inte lika medtagen såhär efteråt.

När jag hämtat hem Hugo och Alva från skolan så gick dom direkt upp på sina rum för att hämta ner en massa leksaker. Hugo hade nämligen bestämt sig för att fixa ett loppis för att tjäna ihop pengar till en ny fotbollspärm. Den han har nu har nämligen börjat spricka och gå sönder i plasten.

Men det gick sådär med försäljningen. Det blev ingen rusning direkt. Eller, faktiskt så var det helt dött! Inte en enda kund. Men då är det bra att ha en lillasyster som kan göra "the dirty work". Alva fick gå och knacka dörr i lägenhets husen...men det gick inte heller så bra. För Alva fick kalla fötter och vågade inte knacka på hos främmande människor. Klok tjej!

Nä, ingen försäljningslycka idag alltså! Vi får hoppas att det dyker upp inbjudningar till ett riktigt loppis snart så Hugo kan få stå och sälja sina leksaker där istället. Tills dess får han spara sin veckopeng precis som alla vi andra ;-)

1 kommentar:

  1. Måste kommentera här. Kom in på din blogg för något år sen och känner igen dig från Umeå. Tycker du har en fin och ärlig blogg.

    SvaraRadera