torsdag 31 maj 2012

Dansuppvisning

Hej hej!

Idag har Alva gått på sommarlov. Vi har rensat hennes hylla och tagit med varenda liten grej som var hennes. Nu ska hon, jag och Molly hänga i två veckor innan Hugo får sitt sommarlov. Då blir det full rulle och så får vi hoppas att vi kan få dagarna att gå och att vädret är på våran sida.

1:a september är det dags för Alva att gå tillbaka till dagis igen och det blir nog toppen, för det är i samma veva som vi skolar in Molly på dagis.

Men idag så har det självklart firats att det är sommar och att var och en ska få gå på sommarlov så småningom (Alva är det enda 15-timmars barnet och var först ut att få ledigt). Klockan fem var det samling i matsalen på skolan och barnen hade övat in en dans som dom visade upp för oss stolta föräldrar. Alvas mungipor möttes bak i nacken :o) Hon var så glad och uppspelt. Dans verkar vara hennes grej :o)

Efteråt var det fri dans för alla som ville. Jag skyllde på att jag behövde hålla koll på Molly, men Hugo och Alva svängde sina lurviga och bjöd även upp Molly att vara med stundtals.

Glad tjej!


Ringdans var kul :o)


Molly njöt av att få vara med storebror och storasyster när dom dansade.


Världens snällaste storebrorsa!!

Kram Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar